Culita Sterp, mesaj incredibil pentru Carmen de la Salciua

Ce i-a transmis Culita Sterp lui Carmen de la Salciua de ziua ei.

Astazi este ziua de nastere a lui Carmen de la Salciua, iar Culita Sterp a decis sa ii tansmita un mesaj de-a dreptul special, care i-a luat prin surprindere pe toti fanii celor doi.

In ultimele saptamani se tot vorbeste de o impacare a celor doi, insa si Culita si Carmen au tinut sa spuna ca relatia lor este doar una profesionala.

Culita Sterp i-a transmis fostei sale sotii un mesaj pe paginile de socializare in care si-a exprimat sentimentele pe care le are pentru ea:

loading...
La multi ani frumosi si sanatosi persoanei cu care mi-am trait 3 ani din viata, cu care am impartit aceeasi masa, aceeasi casa, acelasi pat! 3 ani frumosi, care au trecut cu bune, cu rele, ani la care s-a mai adaugat unul in care ne-am indepartat si ne-am apropiat, dar cel mai important am ramas fiecare cu ceva unul de la altul!

Ma bucur pentru tine pentru ca iti stiu sufletul si stiu ca o simpla fata de la tara a ajuns printre cele mai cunoscute artiste din tara, si iubita de atatia oameni! In ciuda a toate ce s-au intamplat, iti doresc din tot sufletul sa fii fericita alaturi de ce iubesti tu din suflet ! ? La multi ani , inca o data! ?”, a scris Culita.

Cosmin Isaila si Carmen de la Salciua au pus punct povestii lor de dragoste, dupa un an de relatie. Omul de afaceri a vorbit despre relatia cu artista, dar si despre Culita Sterp, fostul sot al lui Carmen.

Dupa despartirea de Cosmin Isaila, despre Carmen de la Salciua s-a spus ca ar vrea sa se intoarca la Culita Sterp, iar informatia a ajuns si la urechile omului de afaceri. Acesta are, insa, numai cuvinte de bine despre solist.

„Daca au ceva impreuna amandoi, le doresc tot binele, sa fie bine in aceeasi meserie. Culita e baiat bun, am fost acolo, am ajutat-o, i-am fost aproape, a fost o perioada proasta in viata ei cand a divortat de Culita. Se poate trece cu vederea de ce nu”, a dezvaluit Cosmin Isaila in cadrul unui interviu TV.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro