Gabriela Cristea si-a umplut casa de camere video

Peste cateva zile, la 7 luni dupa ce a devenit pentru a doua oara mama, Gabriela Cristea se intoarce la TV. I s-a dat pe mana emisiunea “Like a star!” de la Antena Stars si nu putea sa rateze proiectul, insa s-a asigurat ca nici din ce se intampla acasa cat lipseste ea nu va rata nimic.

Gabriela Cristea: Absolut! Ma bucur tare mult ca ma intorc in televiziune. Trebuie sa recunosc ca viata ni s-a schimbat foarte mult de cand am devenit parinti pentru a doua oara, insa ma simt pregatita 100% sa revin pe piata media. Am toata sustinerea sotului meu, ceea ce este cel mai important pentru mine in acest moment.

– In grija cui lasi fetitele? – In prima faza, se va ocupa Tavi de ele, o sa mai vina si soacra mea sa il ajute din cand in cand si incercam sa gasim o bona pentru Victoria. Nu ne dorim inca sa o dam la gradinita, din pricina bolilor, si nu ne temem doar pentru ea, ci si pentru ca ar putea sa ia si Iris, iar ea e prea mica. Eu voi fi la curent cu tot si toate prin intermediul camerelor de supraveghere. Sunt montate peste tot. Chiar si cand vine soacra mea la noi si suntem plecati, daca e ceva ce nu stie sa faca sau imi cere ajutorul pentru ceva, eu intru, ma uit pe camere si o pot ghida imediat. Ne sunt de un real folos. Ce sa mai zic de bona, care, hai sa fim cinstiti, pana la proba contrarie, e un om strain care vine la tine in casa si sta cu copiii tai… Nu poti avea incredere oarba intr-o asemenea situatie.

Gabi va fi pe micul ecran, cu “Like a star!”, de luni pana sambata, de la 18.45 si de la miezul noptii, dar si sambata, de la 18:45, in gala saptamanii. – Cum s-a impacat Victoria cu prezenta lui Iris? E geloasa sau nu ca acum trebuie sa imparta dragostea voastra?

loading...
– Victoria nu a fost niciodata geloasa pe Iris, ea a avut momente de gelozie cu noi. Pe Iris o pupa si o iubeste, cand plange se duce si o imbratiseaza si incearca sa o linisteasca, in schimb, daca facem noi asta in fata ei, clar nu-i convine. Toata dragostea noastra „trebuie” sa fie pentru Victoria, cumva, dar ea o dragaleste mult pe Iris.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro