Loredana Groza, intr-o forma de zile mari!

La 49 de ani, cantareata Loredana Groza este intr-o forma fizica de zile mari. Artista si-a uimit fanii de pe internet cu cea mai recenta fotografie pe care a postat-o.

Pe contul sau de socializare, Loredana Groza a publicat p fotografie in care apare imbracata doar in bikini si o bluza care abia ii acopera bustul. Celebra artista afiseaza un trup de zeita, iar fanii sai s-au intrecut in a o complimenta pentru felul in care arata. „Arati splendid”, „Asa corp minunat! Esti frumoasa”, „Un corp frumos, mai ales la varsta asta”, „Nici o pustoaica de 20 de ani nu arata ca ea”, „Arati fenomenal”, „Corpul e frumos daca e natural”, „Arati bine”, „Mereu tanara si frumoasa”, i-au transmis admiratorii.

Cu toate acestea, au existat si internauti care au criticat-o pentru ca se afiseaza sumar imbracata in mediul online. Loredana Groza, in varsta de 49 de ani, este una dintre cele mai de succes si mai apreciate vedete din industria muzicala din Romania. De-a lungul carierei a scos numeroase hituri care au ajuns la inimile publicului. In plan personal, Loredana Groza este casatorita cu Andrei Boncea. Din mariajul celor doi a rezultat o fiica, Elena.
loading...sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro