Catalin Botezatu a decis cui va ramane toata averea lui

Catalin Botezatu a decis deja cui va ramane averea pe care el a strans-o.

Catalin Botezatu a trecut printr-o perioada extrem de grea, dar, din fericire, si-a revenit. Celebrul designer a suferit operatii grele in Turcia, acolo unde a mers sa se trateze.

Intors in Romania, s-a apucat din nou de munca si a dezvaluit cui va ramane toata averea lui. Creatorul de moda va lasa lucruri de valore unor persoane foarte apropiate, dar si unor institutii din tara si din strainatate.

„Sunt cativa oameni care vor duce mai departe numele ”Botezatu” sau cel putin asta cred eu. Stiu exact ce trebuie sa fac. Sunt oameni care vor beneficia de bani, oameni necunoscuti care sunt amarati. Sunt institutii care vor beneficia de bani, atat in tara cat si in stainatate. Exista doua persoane dragi mie care vor avea de castigat lucruri materiale si aici ma refer strict la partea financiara. Cele doua persoane la care ma refer habar nu au de acest lucru si nu cred ca se vor gandi la asta.(..) Copiii mei nu cred ca sunt in stare sa duca mai departe numele meu. Si nici nu imi doresc acest lucru. Presupusi copii, care exista sau care vor veni de aici in colo nu imi vor duce numele mai departe. Acest lucru il vor face oamenii cu care am inceput sa lucrez, care stiu sa faca afaceri si fashion”, a declarat Catalin Botezatu pentru Cancan.

loading...
Bianca Dragusanu si Alex Bodi sunt pe punctul de a se desparti. In urma cu putin timp, frumoasa blondina a depus actele de divort. Catalin Botezatu a auzit si el ca fosta lui iubita trece printr-o perioada dificila, dar nu a vorbit cu ea despre acest lucru.
„Nu! Nu am vorbit cu ea! Nici nu stiu daca a divortat sau nu, nu sunt sigur pentru ca ea divorteaza tot timpul. E e o nebunatica pe care o iubesc si o ador. Nu mi-as dori sa divorteze pentru ca un divort inseamna suferinta, inseamna inimi rupte din partea amandurora, nu doresc nimanui sa treaca printr-un divort! Eu cred ca poate revin la sentimente mai bune si vor face in continuare acelasi cuplu frumos!”, a declarat Catalin Botezatu.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro