Cum a ajuns sa arate astazi fiica Andreei Marin si a lui Stefan Banica

Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de televiziune din tara noastra. Vedeta in varsta de 44 de ani este o mama eroina in adevaratul sens al cuvantului. Andreea Marin are o relatie speciala cu fiica ei din casnicia cu Stefan Banica.

Cu siguranta intreaga lume a observat incercarile acesteia de a se indeparta treptat de viata mondena. Totul pentru Violeta, fiica de 11 ani pe care Andreea o creste singura.

Violeta este acum o adevarata domnisoara. Andreea nu are decat sa fie mandra ca are o mostenitoare atat frumoasa, cat si desteapta, dar si ca ii va fi de un mare ajutor atunci cand va creste. Violeta arata deja ca o tanara domnisoara. Cel putin asa reiese dintr-o imagine publicata de mama ei pe pagina personala de Facebook. Subtire, inalta, cu parul brunet si lung, pustoaica ii va face cu siguranta concurenta Andreei la evenimentele mondene, cand vedeta se va hotari s-o scoata in lume.

Vedeta vorbeste cu emotie despre fiica ei, pe care si-a dorit-o extrem de mult.

loading...
„O minune. Cred ca sa fii parinte, in general, ori mama, ori tata, ori ca ai baiat, ori ca ai fata, e o minune si o binecuvantare. Nu m-am retras. Nu m-a lasat televiziunea sa fac asta, insa am considerat ca, iata, copilul meu, mult asteptat, care n-a venit usor, merita sa aiba un parinte care nu e doar un parinte de duminica. Asa as fi fost daca as fi continuat cu ceea ce faceam inainte. Si nu regret deloc.”

Violeta a aflat de la scoala ca parintii ei sunt celebri
Din dorinta de a o creste departe de lumina reflectoarelor si de presiunea mass-media, Andreea a ales sa-i spuna foarte putine fiicei ei despre cariera ei si a lui Stefan Banica Jr.

„M-am caznit sa nu prea stie pentru ca eu imi doresc ca Violeta sa aiba o mama acasa si nu o vedeta. Tarziu a aflat, destul de tarziu, de toata aceasta poveste publica. A venit acasa intr-o zi si mi-a spus ca i s-a spus la scoala ca eu sunt cine sunt, ca tatal ei este cine este si i-am „taiat” aripile aici pentru ca i-am explicat foarte clar ca pentru ea sunt mama. Mama e mama, atat. Nu are nicio importanta toata aceasta poveste, ca un fum, care poate sa treaca, pot sa aleg eu sa treaca pana maine, dar pentru ea raman tot mama”, a declarat Andreea.

sursa: playtech.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro