Dan Bittman, coplesit de durere dupa ce aflat ca Leo Iorga a murit

Leo Iorga a murit. Dan Bitmann a vorbit desper ultima intalnire cu artistul.

Leo Iorga a murit rapus de cancer. Dupa o lupta ce a durat opt ani de zie, artistul a pasarit aceasta lume. In urma lui au ramas familia, prietenii si colegii de breasla care au sperat pana in ultima clipa intr-o minune.

Printre cei care regreta moartea lui Leo Iorga se afla si Dan Bittman. Cantaretul a vorbit intr-o emisiune de televiziune despre trecerea in nefiinta a membrului trupei Compact.

„Dumnezeu sa-l odihneasca, da… L-am cunoscut si l-am cunoscut foarte bine. Am fost alaturi de el, dar nu numai eu, toti! Cred ca toata breasla noastra a incercat sa-l ajute in toate felurile posibile si singura concluzie este ca….Leo a fost, este si va ramane un exemplu pentru noi toti cei care l-am cunoscut. A luptat cu viata asa cum putini am reusit sa o facem! Dumnezeu sa-l odihneasca si cei care i-au inteles lupta sa-l dea drept exemplu” a spus Dan Bittman, intr-un interviu.

loading...
„A iubit viata foarte tare si a facut tot ce a putut pana in ultimul moment, sa ne arate tuturor ca viata merita traia! Ultima oara…la concertul organizat de prietenii lui de la Compact.
A venit adus intr-un carucior din spital. L-am pupat cu totii, l-am imbratisat si i-am urat multa sanatate! Am aflat de dimineata, imi pare rau si condoleante familiei”, a mai declarat Dan Bittman.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro