CLEOPATRA STRATAN, INCA O APARITIE

Cleopatra Stratan nu este numai frumoasa, ci si pusa pe aparitii prin care ii surprinde pe fani. De curand, vedeta s-a afisat cu un decolteu generos, demonstrand ca este lipsita de inhibitii, iar acum a postat in mediul online o fotografie care i-a pus serios pe ganduri pe vizitatori.

Multi dintre ei au considerat ca fiica lui Pavel Stratan a mai facut un pas catre un nou look, punandu-si botox in buze. E drept ca buzele mari ale Cleopatrei transmit chiar asta, insa vedeta nu a confirmat ipoteza, spunand doar ca nu este vorba despre… photoshop.

”In caz de ceva, jur ca nu e photoshop????????”, a fost mesajul pe care Cleopatra Strata l-a alaturat fotografiei respective.

S-a intrat in posesia unor detalii de-a dreptul uluitoare legate de onorariul pe care-l percepe tanara artista. Astfel, Cleopatra Stratan cere nici mai mult, nici mai putin decat 7.000 de euro pentru o singura ora de cantat.

loading...
Daca luam in calcul si restul pretentiilor pe care artista le are, suma pentru un show al tinerei se ridica la aproximativ 10.000 de euro. In cazul in care evenimentul se desfasoara in afara orasului Chisinau, se adauga urmatoarele costuri: transport: doua bilete de avion, sau tariful de 1,7 lei / km; Cazare: doua camere single si masa pentru doua persoane.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro