Victor Slav a vorbit despre relatia cu fiica lui, in varsta de 3 ani

Victor Slav este un tata implicat total in cresterea fetitei lui si a Biancai Dragusanu. Prezentatorul tv a facut dezvaluiri emotionante despre relatia pe care o are cu Sofia, in varsta de 3 ani.

„Este un copil foarte activ, nu sta locului o secunda. Bunica o rasfata foarte mult si nu exista ‘Nu’ la orice isi doreste Sofia, ceea ce se rasfrange si asupra noastra, a parintilor. Fiind mica, inca nu am tinut sa invete acest „Nu’. Acum a descoperit acuarelele. Nu are rabdare sa deseneze cu o culoare pe rand. Amesteca toate culorile. Este o pictorita avangardista, picteaza abstract. Pana acum desena cu carioca chiar si pe pereti. Nu este inca in perioada intrebarilor cu „De ce?’. Imi este frica de aceasta perioada, mai ales ca stie ce vrea si este si foarte autoritara.

Recent am fost cu ea in parc, la tobogane, am incercat sa o iau de acolo si m-am lovit de un „Nu’ categoric. Am insistat sa mergem, ea spunea „Nu’, eu am spus „Ba da’ si ea, foarte ferm mi-a spus „Nu, ba da’”, a spus Victor Slav pentru revista Avantaje. Victor Slav a vorbit si despre cele mai mari temeri atunci cand vine vorba e evolutia fiicei lui, Sofia. „Am o sora care este mai mare decat mine si am urmarit relatia ei cu tata. Pana la varsta adolescentei lucrurile au fost minunate, tata era cel mai grozav, stia cel mai bine sa rezolve orice problema. Cand a vazut ca a inceput sa primeasca refuzuri la ceea ce dorea, ca adolescenta, s-a aliat mai mult cu mama.:) Imi este teama de perioada adolescentei fiicei mele, cand nu imi va mai povesti lucruri, cand va incepe sa aiba secrete”, a mai spus Victor pentru sursa citata.
loading...

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro