ADELINA ESTE NOUA PREZENTATOARE DE LA MIREASA PENTRU FIUL MEU

Adelina Pestritu se poate lauda cu o viata la care altii doar viseaza! Bruneta este cum nu se poate mai fericita, caci inca de la inceputul anului a avut parte de numeroase surprize, care mai de care mai frumoase. Cu toate acestea, a primit o veste excelenta din punct de vedere profesional!

Stim cu totii ca Adelina Pestritu a iubit dintotdeauna televiziunea, asa ca nu mare le-a fost mirarea fanilor sai, atunci cand au vazut-o in tot felul de proiecte, care mai de care mai interesante. Acum, Adelina Pestritu a primit o oferta inedita! Potrivit playtech.ro, bruneta va fi noua prezentatoare a show-lui Mireasa pentru fiul meu. Sursa citata mai informeaza ca vedeta va incasa, lunar, nu mai putin de 4000 de euro pentru prezentarea emisiunii.

Sursa mentionata informeaza ca Adelina Pestritu a fost in competitie cu alte 4 vedete pentru obtinerea postului de moderator al emisiunii Mireasa pentru fiul meu. Cu toate acestea, conducerea a decis ca ea este cea mai potrivita alegere si i-au facut o oferta de nerefuzat.
loading...
In acest sezon, Mireasa pentru fiul meu isi pastreaza formatul, insa isi schimba numele. Emisiunea se va numi, mai nou, Mireasa.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro