Andreea Mantea traieste ca o regina in Istanbul

Andreea Mantea a ajuns sa se imbrace de la magazinele de copii, de dragul fiului ei!

Indragita prezentatoare a emisiunii “Puterea Dragostei” este topita dupa baietelul ei, asa ca tot timpul liber pe care il are in Turcia si-l petrece alaturi de el. Andreea Mantea nu-i refuza nicio dorinta micutului e, asa ca David nu iese din casa daca mamica lui nu se imbraca la fel ca el.

Andreea Mantea locuieste de aproximativ un an in Istanbul, acolo unde sunt studiourile emisiunii Puterea Dragostei, pe care vedeta o prezinta si inregistreaza audiente uriase.

Si-a facut bagajele, si-a luat tot ce avea nevoie si s-a mutat in Istanbul. Bineinteles, si fiul ei este alaturi de ea. David merge acolo la o gradinita speciala, s-a adaptat foarte bine.

Ce nu stiu multi este ca Andreea se imbraca de la magazinele de copii, de dragul fiului ei in varsta de cinci anisori.

loading...
“David este un copil extraordinar! Andreea este topita dupa el! Cei doi au o relatie speciala de mama-fiu. Sunt nedezlipiti unul de celalalt. Spre exemplu, David refuza sa iasa din casa daca Andreea nu se imbraca la fel ca el sau asemanator. Dar refuza categoric, nu ai cum sa-l convingi cu nimic. Asa a ajuns Andreea, de dragul lui David, sa poarte haine la fel cu fiul ei, multe dintre ele luandu-le chiar de la magazinele dedicate copiilor. Lui ii cumpara masura lui, ea isi ia masura mai mare. Mai mult, pustiului ii si place sa se pozeze alaturi de mama lui purtand tinute asemanatoare sau identice”, sustin surse din anturajul vedetei tv.

Despre traiul pe care il duce in Istanbul… numai de bine! Andreea si David locuiesc intr-un duplex mobilat si decorat ca-n reviste si are servitori pentru tot ce isi poate dori si imagina. Pe langa bona lui David, fiul ei, alte doua femei au fost angajate special pentru ea si ii stau mereu la dispozitie: una ii pregateste mancare, iar cealalta se ocupa de curatenie, scrie Libertatea.

Se pare ca vedeta filmeaza foarte mult pentru emisiune, uneori chiar si 7 zile pe saptamana, asa ca are nevoie de ajutor, atat in ceea ce il priveste pe David, cat si pentru treburile casnice. Apartamentul este mare, are un hol generos la intrare, o bucatarie open space cu camera de zi. Are apoi mai multe bai si dormitoare, tot confortul pentru cei doi, mama si fiu.

sursa: ciao.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro