ANDA ADAM ISI DORESTE INCA UN COPIL, DAR NU PREA CURAND

Anda Adam isi doreste sa mai faca inca un copil, insa acest lucru nu reprezinta una din prioritatile ei pentru anul 2020, care se anuta foarte incarcat pentru artista.

Chiar daca in primavara anului trecut cantareata declara ca in 2020 se gandeste sa ii ofere fiicei ei Evelin inca un fratior sau o surioara, pare ca intre timp s-a razgandit. In acest moment Anda Adam exclude o noua sarcina din cauza faptului ca are multe lucruri de facut si timpul nu ii permite sa se ocupe de nimic altceva

Anda Adam a anuntat ca si-a schimbat prioritatile pentru 2020. „Nu, pot sa va spun suta la suta ca nu e in plan anul acesta, pentru ca am o lista de vreo 20 de lucruri prioritare si ar fi practic imposibil sa ma apuc de facut copii. Nu, daca o sa ma vedeti cu burta, inseamna ca am mancat prost, nu inseamna ca am burta pentru ca sunt insarcinata, exclus”, a declarat artista pentru Libertatea.

Noul an pare sa ii aduca vedetei o multime de proiecte care ii ocupa tot timpul. „Am niste prioritati: voi fi imaginea unui produs alimentar cu foarte multe proteine, voi lansa o piesa in limba engleza peste o saptamana, dupa care un tur de emisiuni de promovare pentru piesa pe care o lansam si am multe cantari afara”, a mai spus ea.

loading...
Recent, Anda Adam a suferit o interventie chirurgicala la nivelul nasului. Dupa opt ani in care s-a chinuit cu o deviatie de sept a facut intr-un final pasul si a apelat la ajutorul medicului. „Acesta este noul nas, arata super! Va recomand, daca aveti o problema de sanatate, sa apelati la chestia asta. Pentru ca eu cred ca nu trebuie sa stam cu lucruri care nu ne plac, plus ca aveam o deviatie de sept pe partea dreapta, foarte rea, care imi dadea batai de cap si 8 ani m-am chinuit sa ma decid sa imi fac aceasta operatie la nas”, a declarat ea recent, pentru Libertatea.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro