Catalin Botezatu, anunt dupa lupta cu cancerul

Catalin Botezatu este unul dintre cei mai apreciati barbati din showbiz-ul autohton, insa celebritatea nu l-a ocolit de probleme. A trecut prin momente groaznice cand a fost diagnoticat cu cancer, insa acum se simte bine si spera ca boala sa nu mai recidiveze.

Juratul „Bravo, ai stil! Celebrities” a dezvaluit ca nu a avut parte mereu de fericire, desi, financiar, isi permite orice. „Viata mea de dincolo de reflectoare nu exista, pentru ca din 24 de ore, 20 de ore le muncesc. Am inteles ca nu poti sa ai si una si cealalta, adica si o viata personala, asta inseamna si fericire, si succes. Am ales succesul, am ales cariera, sunt un carierist si atunci m-am sacrificat. Si nu de alta, dar pentru mine notiunea de fericire ramane o notiune de dictionar.

Este efemera, este trecatoare, este un lucru de moment, de stare, pe care o regasesti din cand in cand, te regasesti in ea din cand in cand. As fi ipocrit sa spun ca am fost fericit de-a lungul anilor asa linear, nu. Am avut doar momente. Chiar daca pare ca pot avea pe orice si pe oricine, nu e chiar asa. Trecand anii, devii mai selectiv, devii mai profund si atunci pretentiile cresc.”, sustine Catalin Botezatu.

Dupa ce s-a luptat cu cancerul, designerul a mai dezvaluit ca ii place sa mearga singur in vacante, chiar pe insule pustii, si se simte foarte bine doar in compania lui. Asa face doar lucrurile care ii plac si se regaseste pe sine.

loading...
„Citesc, ascult muzica in permanenta, in masina peste tot. Si atunci cand imi permit sa am o vacanta ma retrag pe o insula pustie, de obicei singur, chiar daca pare ciudat, ma duc singur, imi fac un playlist, de obicei cu muzica simfonica, si fac cat pot de mult scuba diving, ma regasesc foarte bine in adancuri.”, a povestit Catalin Botezatu.

Intrebat cum au fost ultimele luni din viata sa, Catalin Botezatu a raspuns: “Am trecut printr-o perioada a vietii mele extrem de grea, printr-o cumpana fantastica, pentru ca, asa cum am povestit, am trecut razant, dar razant, pe langa cea de care ne temem cu totii, dar care, la urma urmei, face parte din acest circuit al existentei noastre, moartea.

Asadar, mi-a fost greu, pentru ca nu este usor sa afli dintr-odata – spun dintr-odata, pentru ca eu sunt un om care se controleaza permanent, as spune ca sunt obsedat de analize, si de analize amanuntite – ca am cancer.
Stai linistit asa si, dintr-odata, te trezesti ca, in urma unei simple analize si a unui simplu apendic inflamat, afli ca ai o tumoare de natura cancerigena, ai cancer. Efectiv, in momentul acela, poate alti oameni ar fi reactionat negativ, ar fi plans, ar fi urlat.

Eu doar am intrebat: Care e urmatorul pas?» Pentru ca eu cred ca, in astfel de momente, oamenii trebuie sa fie pozitivi si sa gaseasca solutii. Eu nu am privit boala asta ca pe una fatala. M-am si ferit sa ii spun numele, spuneam ca am niste tumori, ca sunt niste celule rele, cred ca era o forma de negare cumva in subconstientul meu”.

sursa: romaniatv.net

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro