Ce a raspuns Andreea Mantea cand a fost intrebata de iubit

Andreea Mantea este extrem de discreta in ceea ce priveste viata ei sentimentala, dar cum e frumoasa si singura, fanii pandesc fiecare gest al ei pentru a afla o informatie.

In ultima perioada, Andreea Mantea a vorbit despre sentimentele ei, despre surprizele pe care i le face barbatul din viata ei, insa niciodata despre identitatea lui.

Unii sunt de parere ca este vorba despre Cristi Mitrea, tatal fiului ei, insa vedeta nu a confirmat acest lucru. Se stie ca frumoasa bruneta este in relatii bune cu tatal lui David, dar pana acum nu a dat de ineles ca ar fi altceva intre ei decat o prietenie de dragul copilului pe care il au impreuna.

In ziua alegerilor prezidentiale, Andreea Mantea a postat o poza care a agitat pe toata lumea. Mana ei a format, cu cea a unui barbat, semnul unei inimi deasupra buletinului unde apare stampila de vot. Cine este misteriosul barbat? Toata lumea se intreaba.

loading...
O echipa WOWbiz.ro a vizitat-o recent pe Andreea Mantea la Istanbul, acolo unde frumoasa vedeta Kanal D este gazda show-ului Puterea Dragostei. Intr-un interviu pe care ni l-a acordat chiar in cabina sa, Andreea Mantea a vorbit despre viata sa in Istanbul, despre fiul sau, insa cand a fost intrebata despre iubit, frumoasa brunet a evitat raspunsul intr-un mod inedit.
”Cum e viata ta dincolo de televiziune, de David? Exista cineva in viata Andreei Mantea?”, a fost intrebarea la care Andreea Mantea s-a intors sa se uite in oglinda, s-a studiat un pic si s-a intors spre microfon…”Tu iti dai seama ca trebuie sa-mi pun acum gene?”

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro