Cum a reactionat Andreea Balan, dupa ce George Burcea a fost prins drogat la volan

Relatia dintre Andreea Balan si George Burcea pare sa se destrame de pe-o zi pe alta. Dupa ce s-a aflat ca ar mai forma un culu doar in acte, cei doi trec printr-un alt moment dificil.

Familia pe care Andreea Balan si Gorge Burcea au incercat sa o contruiasca incepe sa se destrame tot mai mult. Desi initial coflictul a aparut intre cei doi ca urmare a declaratiilor facute in presa despre trecutul lui si tatal sau abuziv, chestiuni pe care Andreea nu le cunostea in totalitate, au mai existat si alti factori care au pus paie pe foc.

Problemele cu drogurile pe care se pare ca le are George Burcea ar fi unul din motive. Sotul Andreei Balan a fost prins in urma cu cateva zile in trafic sub influenta substantelor interzise.

Andreea Balan a incercat sa evite cat se poate de mult ca dificultatile din casnicia ei sa fie mediatizate. In cazul ultimului scandal care-l vizeaza pe sotul ei, artista a transmis un mesaj pe pagina ei de Instagram.

Desi nu a facut foarte multe declaratii, fanii au observat cum Andreea Balan s-a exprimat si ca este vizibil ranita, prin citatele si postarile de pe Instagram.

loading...
Ultimul mesaj al Andreei este unul foarte sugestiv. Cantareata a ales sa puna in descrierea ultimei postari mesajul: „Let it hurt. Let it bleed. Let it heal and let it go. #quotes #life”, care se traduce: „Lasa sa doara, lasa sa sangereze. Lasa sa se vindece si lasa sa plece.”

George Burcea a fost contactat de juranlistii Spynews in vedere obtinerii unor declaratii. Potrivit publicatiei citate, George Burcea a raspuns politicos, dar cand a auzit despre ce este vorba, a inchis telefonul

In plus, potrivit unor surse, adevaratul motiv al despartirii lui de Andreea Balan ar fi dependenta de droguri care a creat neintelegeri in relatia de cuplu, mentioneaza Spynews.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro