Motivul incredibil pentru care Daniela Crudu a fost batuta de iubit!

Daniela Crudu a fost batuta de iubit pentru ca i-ar fi cheltuit banii.

Daniela Crudu a fost batuta de iubit in aceasta dimineata. Conform spynews.ro, ea ar fi fost agresata de catre iubitul croat, iar motivul ar fi faptul ca barbatul nu ar mai fi gasit o anumita suma de bani cand s-a intors din strainatate, s-ar fi enervat pentru ca bruneta o cheltuise si astfel a devenit violent.

Daniela Crudu a ajuns de urgenta la spital in aceasta dimineata, cu multiple traumatisme, mai ales in zona capului. Bruneta ar fi fost batuta chiar de iubitul ei, in propria locuinta. Mai exact, Daniela Crudu a ajuns la Urgente, la Spitalul Universitar din Capitala, desfigurata in urma unei agresiuni. Cu mainile si picioarele facute praf, batuta cu salbaticie, Daniela Crudu a ajuns, de Urgenta, la Unitatea de Primiri Urgente de la Spitalul Universitar din Capitala.

“La data de 09 februarie a.c., in jurul orei 5:30, Sectia 25 Politie a fost sesizata prin apel 112 de catre o femeie, de 30 de ani, cu privire la faptul ca este agresata fizic de iubitul ei. Politistii sositi la fata locului, au luat legatura cu persoana vatamata care si-a rezervat dreptul de a depune plangere la acel moment. Femeia a fost transportata la o unitate spitaliceasca pentru in grijiri. Politistii s-au sesizat din oficiu si continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de loviri si alte violente”, se arata in comunicatul oferit de oficialii Politiei din Capitala.

loading...
Relatia dintre Daniela Crudu si iubitul ei a inceput la sfarsitul anului trecut, barbatul reusind sa o cucereasca pe frumoasa bruneta cu tot felul de gesturi romantice. Tandru pana peste cap cu Daneila Crudu, iubitul ei parea sa fie barbatul perfect pentru ea, cu atat mai mult cu cat averea lui este una impresionana, iar generozitatea de care dadea dovada era, la randul ei, de remarcat. Asa ca, la inceputul acestui an, Daneila Crudu era mai fericita ca niciodata cand iubitul ei a decis sa o duca intr-o vacanta de vis, in statiunea milionarilor din Austria, Kitzbuhel, loc in care sa se relaxeze la schi.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro