Anamaria Prodan este regina si la shopping!

Anamaria Prodan se imbraca precum o diva de la casa regala, chiar si cand merge la un banal shopping in oras

Considerata una dintre cele mai nonconformiste femeie din Romania, Anamaria Prodan nu dezminte nici la 47 de ani! La fiecare aparitie in public, vedeta starneste tot felul de comentarii ca nimeni alta in lumea showbiz-ului mioritic! ”Imi place sa fiu unica. Nu imi pasa de ce spune lumea, eu ma comport fix asa cum sunt eu, fara falsitate”, dezvaluia managerul numarul 1 din fotbalul autohton

O dovada a spuselor sale o reprezinta si ipostazele in care Anamaria Prodan a aparut in reviste sau pe adresele de socializare, de-a lungul timpului, intr-una dintre ele de pilda, s-a pozat complet goala in dressing, imagine ce avea sa incendieze pur si simplu internetul. “A vrut sa socheze”, au fost cuvinte celor care o contesta, insa adevarul a fost atunci cu totul altul! ”Eu sunt imprevizibila, iar in acea poza, chiar facusem un pariu cu fetele mele, cu care am o relatie extraordinara, si le-am demonstrat ca am curajul sa ma arat public in costumul Evei. A fost un act artistic”, a venit raspunsul vedetei.
loading...
Legatura pe care Anamaria Prodan o are cu fiicele sale este una perfecta, plina de atentie din ambele parti! Asa se face de pilda ca, dupa ce impresara a primit cadouri de Martisor de la Rebecca si Sarah, si ea a vrut sa se revanseze, chiar cu varf si indesat. Astfel, paparazzii WOWbiz.ro au surprins-o, in urma cu doua zile, la magazinul Malvinei Cervensky, de unde, din spusele vanzatoarelor de la fata locului, a achizitionat pentru fete, bijuterii in valoare de 2000 de euro! ”Daruri simbolice”, avea sa le zica, zambind, impresara la cumpararea bratarilor, asa cum ne-au povestit si noua, reporterilor curiosi, cei din boutique.

Daca ”darurile” au fost ”simbolice”, ei bine, agenta nu face rabat de bani nici atunci cand vine vorba despre hainele pe care le imbraca. Asa ca, si aici, la magazinul de bijuterii, situatia a fost aceeasi. Anamaria Prodan merge la cumparaturi cu haine de 22.000 de euro pe ea. Exemplificand un pic, geanta Chanel Croco 15.000 de euro, costum Margiella 4000 de euro, pantofi Dolce Gabanna 1900 de euro si ochelari Chanel 800 de euro, toate au dus la un outifit extrem de scump, care a atras toate privirile pe strada.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro