Victor Slav a decis sa ia atitudine, „Totul pana la copil…”

Alex Bodi si Bianca Dragusanu dau din ce in ce mai multe informatii despre relatia lor, iar recent, afaceristul a povestit despre iresponsabilitatea Biancai Dragusanu, in calitate de mama.

Scandalul dintre Alex Bodi si Bianca Dragusanu a ajuns la declaratii din ce in ce mai scandaloase despre viata lor de cuplu. Recent, afaceristul Alex Bodi a povestit ca Bianca Dragusanu este o mama iresponsabila si ca in circul dintre ei, s-a folosit de propriul copil. Desi s-au facut multe marturisiri de-a dreptul incendiare, se pare ca Alex Bodi a decis sa discute despre modul in care Bianca isi creste fetita, pe Sofia, oferind detalii uluitoare.

Dupa ce ca Bianca Dragusanu si Alex Bodi se afla in epicentrul unui scandal mediatic de zile mari, acestia au inceput sa discute inclusiv despre dedesubturile casniciei si relatiei lor. Acum, Alex Bodi a decis sa o atace pe Bianca, din postura de parinte. Afaceristul a recuoscut ca o iubeste pe fetita Biancai ca pe propriul copil, insa a explicat ca Sofia este crescuta de mama Biancai, doamna Madi si ca Bianca Dragusanu nu se implica in cresterea copilului ei, astfel ca nu se poate numi o mama perfecta.

„Relatia noastra de un an jumatate nu a fost numai cu circuri. Imi pare rau ca am ajuns la nivelul acesta. Nu vreau sa-mi asum lucrurile pe care le spune ea despre mine.

loading...
Nu trebuie sa accept anumite acuzatii care ma denigreaza pe mine ca persoana. Ma deranjeaza ca si-a folosit propriul copil. Am tinut la Sofia ca la fetitele mele.

Ea ca sa pozeze intr-o mama perfecta ar trebui sa fie langa fetita ei si sa o creasca. Nu stiu cat a stat Sofia la Bucuresti. Normal ca spune ca mama ei este ingerul ei pazitor, pentru ca doar doamna Madi are grija de fetita. Ca sa fii o mama de baza trebuie sa fii o mama alaturi de fetita ta”, a declarat Alex Bodi.

Desi Victor Slav a decis sa nu comenteze despre situatia din viata fostei sale sotii, acesta nu poate sta indiferent, mai ales ca fiica sa, Sofia, a luat parte la numeroase scandaluri. Bianca sustine ca a fost batuta. Desfigurata si agresata fizic si psihic in nenumarate randuri, iar Alex Bodi a declarat ca blonda nu este stabila psihic si emotional, ca nu se ocupa deloc de fiica ei si ca nu poate fi numita mama.

Conform celor de la Impact, un apropiat de-al lui Victor Slav a declarat ca fostul prezentator TV isi iubeste extrem de mult fiica, motiv pentru care nu isi doreste ca micuta Sofia sa asiste la circul din viata mamei ei.

“Victor a ramas de-a dreptul socat atunci cand a auzit declaratiile ei, cum ca Sofia ar fi asistat la niste scandaluri monstruoase. Chiar in ziua aceea s-a dus la Bianca acasa extrem de suparat si i-a spus ca nu il intereseaza ce face cu viata ei, ca este libera sa traiasca exact asa cum isi doreste, dar ca nu vrea sub nicio forma ca fiica lui sa treaca prin situatii traumatizante. Bianca i-a spus ca stie ca a gresit si i-a promis ca nu se va mai repeta. Victor este un om bland si cald, dar totul pana la copilul lui. De acolo se transforma”, a declarat un apropiat al prezentatorului.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro