ANDREEA BALAN, LOVITA DIN NOU DE TRISTETE

Pandemia de coronavirus din Romania le tine in case inclusiv pe vedetele noastre. Andreea Balan se afla si ea in autoizolare la domiciliu alaturi de mama si fetitele sale si, chiar daca timpul petrecut cu familia este unul extrem de pretios, artista resimte extrem de mult lipsa scenei si a fanilor.

Andreea Balan se afla in autoizolare la domiciliu alaturi de mama si fetitele sale si resimte cumplit lipsa scenei, a concertelor si a fanilor. Cu toate acestea, vedeta este extrem de optimista si spera ca se va termina totul curand si ca isi va relua activitatea.

Din autoizolare, Andreea Balan le-a transmis un mesaj destul de trist fanilor sai, dar le-a marturisit acestora ca atunci cand va reveni pe scena, o va face in forta, cu show-uri tari, asa cum i-a obisnuit deja.

”Lipseste scena, imi lipseste echipa ??? si cand vom iesi din case … voi face cele mai tari show-uri ??? #AndreeaBalanShow #BestShow”, a scris Andreea Balan pe Instagram.

loading...
S-a intrat in posesia unor noi detalii de culise din divortul anului! Andreea Balan si George Burcea au impreuna doua fetite, Ella si Clara, care, cu siguranta, vor ramane in grija mamei. Probabil va urma un proces lung, in urma caruia se va stabili si ce pensie alimentara va plati actorul pentru micute. Pana in momentul, in care lucrurile se vor aseza in ordine, cei doi au incercat sa stabileasca, de comun acord, un program de vizitare al fetitelor. Se pare insa ca fostul sot al vedetei ar incerca sa fuga de responsabilitatii.

Potrvit unor surse fostul sot al Andreei Balan nu ar fi fost de acord cu propunerea de a-si vizita fiicele mai mult de o data pe saptamana. Din cate se pare, acesta ar fi marturisit apropiatilor ca este foarte bucuros ca a scapat de toate responsabilitatile familiale si ca nu trebuie sa mai contribuie financiar in cresterea copiilor.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro