Anda Adam a rupt tacerea. Primele declaratii despre divort

Anda Adam a facut primele declaratii despre divortul de Sorin Andrei Nicolescu, dupa ce in ultima perioada au inceput sa apara zvonuri potrivit carora ar fi la un pas de divort.

Speculatiile referitoare la ruptura dintre artista si sotul ei au inceput sa apara dupa ce vedeta ar fi sters toate fotografiile in care aparea alaturi de Sorin, lucru pe care l-a facut si barbatul la scurt timp. Mai mult decat atat, Anda Adam a fost surprinsa fara verigheta, iar asta i-a dus pe multi cu gandul la o despartire intre cei doi.

Invitata la o emisiune tv, Anda Adam a rupt tacerea si a vorbit pentru prima data despre despartirea de sotul ei.

„Nu am cum sa intru in detalii despre ce s-a scris (n.r. divort). Mereu am fost un om care si-a asumat lucruri si nu s-a ascuns. Nu am de ce sa ma feresc. Atunci cand eu o sa pun pe retelele de socializare ca am facut asta, atunci chiar am facut-o.

loading...
Nu o sa vin niciodata sa dau detalii despre viata mea intima. Nu sunt genul care sa imi spal rufele in public. Nici cand am fost provocata nu am dat curs unor speculatii. M-a sunat lumea sa ma intrebe daca am divortat. Ca sa concluzionez, cand voi pune pe retelele de socializare ca nu mai formez un cuplu, atunci sa credeti. Toata lumea se mai cearta, mai ales in perioada asta de autoizolare”, a declarat cantareata.

Anda Adam si Sorin au dat mai multe semne pe retelele de socializare ca s-ar fi despartit. Cei doi s-au casatorit in 2015 si au o fetita impreuna, pe Evelin. Cei doi par sa nu fie in cei mai buni termeni in ultima perioada. Anda a fost surprinsa fara verigheta, la fel si sotul ei.

Chiar daca n-au mai fost surprinsi de mult timp impreuna, cei doi nu se mai afiseaza nici in mediul online. Cantareata nu a mai postat deloc fotografii cu sotul ei. Mai mult dect atat, ei nici macar nu se mai urmaresc pe retelele de socializare.

Aceste semne au dat de inteles fanilor ca ceva s-a intamplat in casnicia lor si au decis sa se separe. In urma cu cateva luni, Anda Adam vorbea despre cat de mult isi mai doreste un copil.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro