Antonia si Alex Velea planuiau sa faca nunta la vara, dar vestile din Italia nu sunt deloc bune

Antonia si Alex Velea formeaza unul dintre cele mai solide si longevive cupluri din showbizz-ul autohton. In ciuda faptului ca artista nu a reusit sa obtina divortul de sotul sau, Vicenzo Castellano, cu care se judeca de ani de zile, iata ca si-a continuat viata alaturi de Alex Velea, fiind chiar o perioada blamata pentru curajul sau.

Antonia si Alex Velea au impreuna doi baieti, pe Akim, in varsta de 4 ani, si pe Dominic, de 6 ani. Abia de curand Alex Velea, printr-un artificiu al justitiei, a obtinut paternitatea copiilor sai, dand-o in judecata pe Antonia. Micutii figurau in acte pe numele Castellano, motiv pentru care nu au putut sa-i boteze. Antonia mai are o fetita, pe Maya, rezultata din casatoria cu Vicenzo Castellano, insa traieste in Italia, cu tatal sau, in zadar luptandu-se Antonia sa obtina custodia ei.

Cand apele pareau ca revin in matca si divortul de sotul sau era iminent, Antonia si Alex Velea decisesera sa faca botezul baietilor si, totodata, sperau ei, sa faca si nunta. Din pacate, pandemia de COVID-19 a sistat activitatile instantelor de judecata in Italia, una dintre cele mai afectate tari de coronavirus, si artista s-a vazut obligata sa ramana, in continuare, sotia lui Vicenzo si sa anuleze toate planurile de nunta cu Alex Velea:
loading...
„Voiau o nunta discreta, fara mare tam tam, care sa se desfasoare in acelasi timp cu botezul copiilor. Din pacate, acest lucru nu va mai fi posibil anul acesta, pentru ca exista mici sanse ca procesul de divort al Antoniei sa se finalizele anul acesta. Ei nu sufera din cauza acestui lucru, se iubesc enorm si nu considera ca niste acte poate schimba in bine relatia lor. Sunt doar putin suparati pentru ca nu isi vor mai boteza baietii”, – a declarat un apropiat al celor doi, pentru impact.ro.

sursa: unica.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro