INNA – Not My Baby (videoclip)

Dupa ce si-a surprins fanii cu un lyric video animat in care ea insasi este personaj principal, INNA revine cu videoclipul oficial al celui mai recent single „Not My Baby”.

Videoclipul piesei a fost regizat de Bogdan Paun si filmat de Alexandru Muresan (NGM Creative) cu care INNA a lucrat pentru toate piesele de pe albumul anterior „YO”, productie video Loops Production.

Echipa de beauty a INNEI a fost formata din Anca Buldur (make-up), Adonis Enache (hair), RDStyling pentru tinute.

„Not My Baby” a fost compusa de Junior Oliver Frid, Lara Andersson, Michelle Buzz, Alexandra Elena Apostoleanu (INNA) si Fridolin Walcher si produsa de Freedo, producator care a colaborat cu Coldplay, Zara Larsson si The Chainsmokers.

loading...
„M-am intors la iubirea mea eterna pentru EDM, „Not My Baby” este una dintre piesele mele preferate! Enjoy!”, a spus INNA.

Lyric video-ul „Not My Baby” are aproape 3.5 milioane de vizualizari.

Single-ul anterior, o colaborare cu Vinka, pentru piesa „Bebe” are peste 13 milioane de vizualizari si a fost pe locul 1 pe radio si TV in Romania.

Anul trecut, INNA a lansat albumul „YO”, impreuna cu ROC Nation, casa de discuri a lui Jay-Z, compus integral de artista, cu piese care s-au auzit in intreaga lume precum „Iguana”, „Tu Manera”, „RA”, incluse si pe coloana sonora a unor filme celebre precum „Grand Hotel”, „Elite” de pe Netflix, in reclama de la Apple Watch sau in jocul Need For Speed Heat.

Recent, piesa „Tu Manera” a fost inclusa pe coloana sonora a serialului TV „The Baker and The Beauty” difuzat pe ABC, alaturi de piese ale unor artisti precum Taylor Swift, Marshmello, Bastille, Camilla Cabello, Halsey si Zara Larsson.

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro