Iulia Vantur este insarcinata?!

Iulia Vantur are o relatie discreta, dar foarte frumoasa, cu marele star de la Bollywood, indianul Salman Khan, pentru care s-a mutat in India.

Desi Salman Khan este cu 15 ani mai in varsta decat ea, fosta prezentatoare TV Iulia Vantur nu pune deloc pret pe acest aspect si pare ca este o femeie extrem de linistita si fericita- in fotografiile pe care le posteaza pe retelele de socializare, radiaza!

In 2012, acum opt ani, Iulia Vantur si-a parasit tara natala, lasand in urma familia si prietenii, pentru a se muta in India, tara sa adoptiva. A facut acest pas pentru omul de care este indragostita, marele star de la Bollywood, Salman Khan. Totusi, desi este o femeie fericita si implinita, Iulia are in continuare cateva dorinte pecare le vrea indeplinite, una dintre acestea fiind cea de a deveni mama.

Foarte aproape de aniversarea frumoasei varste de 40 de ani, Iulia Vantur a acordat un interviu jurnalistilor de la VIVA! in care a discutat despre detalii intime, precum casnicia si posibilitatea de a deveni mama. Mai mult decat atat, iubita lui Salman Khan a marturisit ca s-a maturizat foarte mult si ca fiecare deceniu din viata sa, a marcat o perioada de insusire a unor noi cunostinte.

loading...
“Ma gandesc ca la o noua etapa. De la 20 la 30 de ani am experimentat. De la 30 la 40 am invatat, am evoluat, m-am transformat. Ma gandesc ca pana la 40 am acumultat, ca am discernamant sa-mi fac o selectie a lucrurilor cu adevarat importante pentru mine si sa ma bucur de ele. De la 40 de ani investesc eficient fiecare minut din viata mea. Viata costa timp,” a povestit Iulia Vantur, pentru sursa citata.

Totodata, fosta prezentatoare TV a discutat si despre casatorie, despre faptul ca nu isi doreste neaparat sa faca acest pas, dar si despre presiunea pe care familia si cunoscutii o puneau pe umerii sai, in ceea ce priveste momentul in care se va imbraca in rochie de mireasa. Daca la nunta nu se mai gandeste, Iulia Vantur a dezvaluit faptul ca isi doreste sa devina mama.

“Dupa 30 de ani, am simtit aceasta presiune. Inclusiv din partea parintilor. Si raspunsul meu a fost: «Ma vreti doar casatorita sau fericita?». A fost ultima data cand am primit intrebarea cand ma casatoresc. Nu e o prioritate pentru mine, insa consider ca un copil este o binecuvantare de la Dumnezeu. Daca si cand va fi sa se intample… ma voi bucura de acest dar!” a continuat Iulia Vantur.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro