Cleopatra Stratan si Edward Sanda, parinti?

Cleopatra Stratan si Edward Sanda au facut declaratii picante in urma cu cateva momente, pe Instagram.

Cleopatra Stratan si Edward Sanda sunt cel mai recent cuplu din showbiz-ul romanesc, care au rupt tacerea in urma cu cateva saptamani si au recunoscut ca se iubesc si ca traiesc o frumoasa poveste de dragoste.

Si cu toate ca pandemia de coronavirus nu le permite sa fie unul langa celalalt in momentul de fata, cei doi indragostiti vorbesc zilnic si asteapta cu nerabdare momentul in care se vor revedea.

In urma cu cateva ore, Cleopatra si Edward au intrat in direct pe Instagram si au dezvaluit ce planuri de viitor au impreuna. Printre subiecte, cei doi iubiti au spus ca au de gand sa se mute impreuna anul viitor. Dar asta nu e tot, caci bomba a venit abia ulterior, cand Cleopatra a spus ca isi doreste un copil cu artistul.

loading...
”Noi comunicam zilnic, dar abia astept sa vii”, i-a spus Cleopatra Stratan lui Edward Sanda.

”Sper sa se deschida granitele sa ne putem vedea, pentru ca in bratele tale e locul meu preferat. Ea este ceva aparte”, i-a raspuns Edward iubitei lui.

Ulterior, dupa ce s-au complimentat si si-au facut declaratii de dragoste in direct, Cleopatra Stratan a aruncat bomba momentului, nu inainte insa ca Edward sa marturiseasca faptul ca isi doresc sa locuiasca impreuna. Se pare ca relatia lor este una extrem de serioasa.

”Ne dorim sa ne mutam impreuna la anul”, a mai maturisit Edward.

„O fetita va purta hainele mele din clipul piesei ”Ghita”, adica fetita noastra”, a spus, la randul ei, Cleopatra Stratan.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro