Jo si Juno s-au despartit, dupa doi ani.

Dupa doi ani in care au fost unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul romanesc, Jo, Ioana, si Juno iubitul ei, au decis sa mearga pe drumuri separate.

Juno, un celebru rapper de la noi si Ioana, cunoscuta de la X Factor, au decis sa se desparta, asta desi cei doi pareau mai indragostiti ca intotdeauna.

Cuplul nu a confirmat in mod oficial despartirea, dar cei doi nu se mai urmaresc pe retelele sociale, iar fotografiile cu ei doi impreuna au disparut de tot.
loading...
Desi ambii incearca sa para fericiti, si Jo si Juno sufera unul dupa altul. Ca orice alta femeie, dupa despartire, Jo a decis sa isi faca o schhimbare de look. A renuntat la parul blond, pentru care era celebra si a optat pentru albasru.
Si Juno posteaza mesaje cu subinteles, insa nicunul dintre ei nu a facut vreo declaratie oficiala despre despartire.
loading...
Alex Stanciu, Juno, cum e cunoscut in lumea cantaretilor, este tanarul in bratele caruia Jo isi gasise fericirea dupa ‘despartirea’ de Randi.

In urma cu putin timp, cei doi erau extrem de fericiti si pareau ca au in fata un viitor luminos.

Am momente de gelozie, eu zic ca nu sunt absurd, dar am momentele mele. Nu sunt neaparat geloasa, dar sunt posesiva. Uneori eu pot sa fiu geloasa atat pe mama lui, cat si pe sora lui. Este doar al meu si punct’.

‘El trage de mine sa port tocuri si rochite scurte. Dar la un moment dat o sa inceteze, ca stie ca nu are sanse de izbanda’, ne-a declarat Jo.

‘In tot ce facem exista o balanta si un echilibru si asta ne face sa avem o relatie fericita. Incercam sa invatam din greseli si sa schimbam cate ceva la noi’, a adaugat artista.

Pe numele sau complet Ioana Bianca Anuta, Jo s-a nascut la 29 august 1994, in Slatina, orasul in care a absolvit Colegiul National „Radu Greceanu’, profil bilingv. La varsta de 13 ani a inceput sa studieze teorie muzicala si canto cu Crina Mardare, iar din 2013 studiaza actoria, sectia teatru, la Universitatea Hyperion din Bucuresti.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro