Bianca Dragusanu, momente speciale alaturi de fiica ei, in vacanta

Bianca Dragusanu a pus pe pauza orice alta distractie pentru a se bucura de momente inedite alaturi de fiica ei, Sofia! Cele doua au petrecut cateva zile de vis la malul marii.

Bianca Dragusanu a plecat in acest weekend cu Alex Bodi si fetitele la mare, ocazie de care a profitat din plin pentru a se bucura de momente de liniste alaturi de fiica ei, Sofia.

Cele doua par sa se fi simtit excelent, iar Bianca, in ipostaza de mama grijulie, a incercat sa ii faca fetitei sale vacanta cat mai placuta.

Blondina a postat mai multe story-uri si fotografii din care reiese nu doar ca vedeta si Alex Bodi se inteleg mai bine ca niciodata, dar si ca micuta s-a simtit foarte bine in compania mamei sale.

„Te iubesc pana la luna si inapoi. Sofia mea’, a scris Bianca Dragusanu in dreptul unei fotografii cu fetita ei si a lui Victor Slav.

loading...
Precum era de asteptat, fotografia a atras imediat o serie de comentarii, majoritatea pozitive: „Aveti o fetita incredibil de frumoasa! Sa ii dea Dumnezeu sanatate si multa fericire”, „Ce frumoasa si simpatica e! Mai pune videouri cand vorbeste spaniola!!! Ps: nu uita sa ii zici „bravo”, „Cat e de frumoasa micuta!”, „Frumoase”, „Ardelencele mele frumoase”, „Frumoasa fetita, seamana mult cu tati”, „Doua rasfatate frumoase!”, „Ce frumoasa e fetita ta!”, „Superbe”, „Oh Doamne, e timpul ca tu si Alex Bodi sa aveti un baietel”, „Asa mama, asa fiica”.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro