Bianca Dragusanu si-a marit, din nou, buzele.

Bianca Dragusanu este adepta interventiilor estetice si nu a facut niciodata un secret din acest lucru. Blondina tinde spre un trup perfect, motiv pentru care calca destul de des in cabinetul esteticianului. De data aceasta, Bianca a optat pentru o noua interventie de marire a buzelor.

Dupa ce si-a „lucrat’ posteriorul si a decis sa isi faca o operatie mai putin cunoscuta, aceea de implant de sprancene, Bianca gaseste mereu o cate un mic retus pe care sa il faca, astfel incat sa fie din ce in ce mai multumita de aspectul ei.

Pentru ca acidul injectat in buze trebuie intretinut periodic, blondina a decis sa mareasca putin doza de aceasta data. Bianca a postat un selfie in care se poate vedea rezultatul procedurii.

Ultima data, vedeta s-a filmat in timp ce era in cabinetul medicului estetician si a a explicat motivul pentru care vrea sa apeleze la o alta interventie.

„Nu am venit in vizita, sunt la o consultatie la prietenul meu, doctor, am venit sa verific tunning-ul pe care l-am facut in urma cu 3 luni. Sunt bine, nu? O sa ma mai tunez in continuare, ca asa imi place mie. Il recomand cu incredere. Mie imi place sa fiu tunata, ma simt bine’, a spus Bianca Dragusanu, pe Instagram.

loading...
Cu toate ca unii fani spun ca exagereaza cu operatiile si ca ar trebui sa mearga pe un aspect mai natural, altii spun ca arata ca o papusa si o lauda in comentarii.

Parerile sunt impartite, insa Bianca nu tine cont de ele si a facut mereu asa cum a considerat ea ca e mai bine.

Bianca Dragusanu vrea sa isi schimbe implanturile mamare dupa 17 ani de zile, din cauza unei probleme aparute recent. Ea a vorbit despre interventia pe care urmeaza sa o aiba in platoul unei emisiuni tv.

Invitata in platoul Xtra Night Show, Bianca Dragusanu a venit cu un medic care a oferit mai multe informatii legate de interventia pe care vedeta urmeaza sa o aiba. In urma cu ceva timp Bianca a apelat la medicul estetician, pentru ca avea un san mai mare si unul mai mic. Medicii au linistit-o si i-au explicat ca este normal. Dupa investigatii au descoperit ca acolo era adunat lichid intr-o cantitate destul de mare si Bianca a fost operata urgent.

Acum, la mai bine de un an de la aceasta interventie, Bianca Dragusanu trebuie sa se opereze iar pentru a se afla care a fost cauza de acumulare a lichidului. Totodata, medicul estetician sustine ca implanturile nu pot fi purtate toata viata, acestea uzandu-se odata cu trecerea timpului.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro