LIDIA BUBLE ARE DEJA UN NOU IUBIT?!

Lidia Buble a facut anuntul care a socat fanii. Vedeta a postat pe retelele de socializare un mesaj care a starnit controverse. Aceasta si-a anuntat urmaritorii ca este indragostita, la doar cateva luni dupa despartirea de Razvan Simion.

Recent, Lidia Bubul a postat, pe contul personal de Instagram, un mesaj care i-a intriga pe internauti. Vedeta a publicat o fotografie pe care a insotit-o de o descriere neasteptata. „Indragostita nebun de un strain…”, a fost mesajul care i-a insotit ultima postare.

Imediat cum au zarit aceste cuvinte fanii s-au grabit sa reactioneze si sa puna intrebari, mai ales ca Lidia numai ce a iesit dintr-o relatie ce a durat mai bine de cinci ani. Desi multi isi doreau ca artista lor preferata sa se fi refacut si sa iubeasca din nou dupa despartirea de matinalul de la Antena 1, se pare ca postarea Lidiei are legatura, de fapt, cu noua piesa pe care urmeaza sa o lanseze in curand.

Recent, Lidia Buble si-a anuntat fanii ca urmeaza sa lanseze o noua piesa, prima dupa despartirea de Razvan Simion. Artista a postat, pe contul personal de Instagram, o mica parte din clip, iar la prima vedere pare sa fie vorba despre o piesa trista de dragoste.

loading...
Este posibil ca noua melodie sa faca referire la Razvan, iar aceste sa fie modul Lidiei de a se exprima si de a reusi sa treaca mai usor peste despartire. Piesa vorbeste despre „Ochii aia tristi, ochii aia mari, ochii aia verzi”, de care se pare ca Lidia este indragostita.
De-a lungul timpului, Lidia Buble si-a exprimat sentimentele prin melodiile pe care le-a cantat. De aceasta data nu stim exact daca in nou piesa artista face referire la despartirea de Razvan Simion sau vorbeste poate despre o noua iubire. Acest lucru ramane de vazut in momentul in care piesa se va lansa.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro