Madalina Ghenea, dezvaluiri controversate despre iubitul sau

Madalina Ghenea, dezvaluiri controversate despre iubitul sau. De ce nu s-a casatorit pana acum, vedeta a spus totul despre viata sa personala.

Madalina Ghenea a vorbit despre viata sa personala, dupa ce ani intregi a decis sa nu vorbeasca nici despre fiica ei si nici despre barbatii cu care s-a iubit.

Din declaratiile sale, multi au inteles de ce nu Madalina Ghenea nu s-a casatorit pana acum. Mesajul ei a starnit multe controverse, desi stiau ca este fericita si implinita alaturi de Leonardo Maria Del Vecchio.

„Multi dintre voi ma intrebati tot timpul de ce nu m-am casatorit niciodata. Voi incerca sa raspund cat mai bine. Personal, as prefera sa imbatranesc singura decat in ??compania oricarui barbat pe care l-am intalnit pana acum. Nu ma simt singura, incompleta sau neimplinita, dar nu vorbesc despre asta. Se pare ca ii enerveaza pe oameni – in special pe barbati. Singur nu este un status, este un cuvant care mai bine descrie o persoana care este indrazneste sa traiasca si sa abordeze viata fara sa depinda de altii. Munceste din greu, devine ceva in viata, dar casatoria nu este o garantie si nu crede ca un barbat ii poate asigura garantii financiare. (…)

loading...
Iubirile vietii mele sunt fiica si mama mea. Nu ma simt de parca ar trebui sa fiu casatorita. Nu spun niciodata si daca ceva se schimba, imi pare rau ca va dezamagesc pe toate, dar nu va voi anunta, imi voi pastra viata privata, dar deocamdata imi dedic viata fiicei mele, muncii mele, prietenilor, familiei mele. Poate ca nu am fost niciodata atat de deschisa, nu am vorbit niciodata despre viata mea privata, dar am simtit ca aceste cuvinte pot servi drept sfat pentru unii dintre voi, sunt rare si s-ar putea sa nu se mai intample niciodata”, a explicat Madalina Ghenea, lasand sa se inteleaga faptul ca ea si italianul nu mai sunt in relatii foarte bune.

foto: Hepta.ro/ sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro