Nicole Cherry, rana pe silicoane.

Nicole Cherry a tras o fuga la mare, la fel ca foarte multi tineri si vedete din Romania, si isi etaleaza cu mandrie noul bust, intr-un costum de baie de mici dimensiuni.

Bustul lui Nicole Cherry iese cu siguranta in evidenta, insa fanilor le-a atras attentia rana de pe silicoane, foarte vizibila de altfel. Iata ce spune artista despre semnul de pe san.

Nicole Cherry petrece cateva zile la malul marii, alaturi de mai multi prieteni, insa bucuria ei a fost umbrita de un mic incident. Pentru a realiza fotografii spectaculoase, una dintre prietenele artistei a plecat la mare si cu drona dupa ea.

Nicole Cherry, rana pe silicoane. Ei bine, aparatul i-a lasat si un semn de toata frumusetea pe trup lui Nicole Cherry. Mai exact, prietena sa, care nu stie inca sa foloseaca foarte bine o drona, a lovit-o pe Nicole cu drona in silicoane.

Din cauza prietenei neindemanatice, Nicole s-a ales cu o vanataie foarte urata pe unul dintre sani. Chiar si asa, artista nu s-a sfiit si a continuat sa se fotografieze in diverse ipostaze. Fanii sai au remarcat imediat incidentul si artista s-a simtit nevoita sa-si justifice semnele de pe trup.

loading...
Vanataia i-a ingrijorat pe amicii sai care au inceput sa isi dea cu parerea despre ce ar fi putut pati artista. Pentru a clarifica totul, Nicole Cherry le-a povestit care este motivul pentru care s-a ales cu o rana pe san. ”Ce am eu aici nu este ce va trece voua prin cap. Drona! M-a lovit Paula cu drona, invata sa o folosesti”, a spus Nicole Cherry pe pagina sa de Instagram.

Nicole Cherry a recunoscut la televizor ca si-a pus silicoane in urma cu mai bine de un an. Nicole Cherry si-a pus implanturi cu silicon in urma cu mai bine de un an. Pentru ca nu a exagerat si a ales o marime care sa arate cat mai natural, nimeni nu a observat ca frumoasa cantareata a suferit aceasta interventie estetica.

Totusi, privind pozele mai vechi pe care Nicole Cherry le-a publicat pe paginile ei de pe retelele de socializare, se observa cu usurinta ca acum tanara se bucura de un bust mai generos.

„Eu sunt ok cu operatiile estetice, pana la un punct. Daca nu se intrece masura si pana la urma chiar este nevoie, eu zic da. Daca pe tine te face sa te simti mai bine, do it! Nu sunt contra si mi se pare ca pana la urma e important sa fim noi impacati cu aspectul nostru fizic. Unele persoane ajung sa se urateasca din fete foarte frumoase si asta nu ar trebui sa se intample”, a marturisit Nicole Cherry.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro