Tudor Ionescu si-a inselat sotia!

Tudor Ionescu si-a inselat sotia! Anamaria Ionescu si-a gasit curajul sa discute despre acest eveniment abia acum, la ani buni dupa ce s-a petrecut.

Tudor Ionescu si-a inselat sotia! Solistul, component al trupei FlyProject, nu a fost tot timpul familist convins, sau un barbat extrem de dedicat sotiei sale, motiv pentru care de-a lungul casniciei lor, artistul a calcat stramb. Tudor Ionescu a inselat-o pe sotia sa, iar sotia acestuia, Anamaria Ionescu, a decis sa faca totul public si sa discute despre cel mai nefericit eveniment din casnicia acesteia cu Tudor.

Desi formeaza unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul romanesc, fiind impreuna de mai bine de cincisprezece ani, Tudor Ionescu si sotia sa, Anamaria, nu s-au inteles mereu la fel de bine ca acum. Din contra!

Desi sunt personalitati efervescente si apar cu zambetul pe buze la fiecare interventie televizata, Tudor si Anamaria au avut de depasit un moment extrem de dificil din viata lor de cuplu. O familie superba, cei doi au impreuna o fetita minunata si se pare ca au dat uitarii trecutul, iar Anamaria Ionescu a reusit sa uite ca Tudor Ionescu si-a inselat sotia.

loading...
Solistul de la FlyProject nu a fost mereu familist convins, asa cum apare astazi, ci a calcat stramb pe parcursul mariajului. Sotia sa, Anamaria, a decis sa il ierte si sa uite tristul eveniment, de dragul iubirii pe care i-o poarta.

”A fost cel mai dificil moment din viata noastra de cuplu. Am trecut peste pentru ca a existat iubire. Daca ma intrebai vreodata daca as putea sa iert o infidelitate, ti-as fi spus ca nu. Dar, dupa ce am stat bine sa ma gandesc, mi-am dat seama ca iubesc si ca pot renunta la orgoliu. Si ca meritam o a doua sansa.

In toata acea perioada, ne-am dat seama de greselile pe care le-am facut, si asa am stiut ce sa indreptam. Atunci cand am hotarat ca-l voi ierta, mi-am propus sa inchei episodul pentru totdeauna fara sa mai existe intrebari si reprosuri. Si am reusit,” a marturisit Anamaria Ionescu pentru VIVA!, dupa ce s-a aflat ca Tudor Ionescu si-a inselat sotia.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro