Andra, insarcinata?

Andra si Catalin Maruta au impreuna doi copii minunati, pe David, fiul cel mare, si pe mezina Eva. Totusi, cea mai recenta fotografie cu artista le-a dat tuturor de gandit. Este, oare, posibil ca Andra sa fie insarcinata?! Gestul facut de Pepe, finul cuplului, a starnit reactii in mediul online.

In urma cu o zi, Andra Maruta a implinit frumoasa varsta de 34 de ani. Artista a organizat cu aceasta ocazie o petrecere restransa, doar cu rude si prieteni apropiati. Astfel, de la aniversarea vedetei nu puteau lipsi tocmai finii cuplului Maruta. Pepe si sotia sa, Raluca, au fost prezenti sa o sarbatoreasca pe nasa lor. Totusi, gestul facut de latio lover a starnit multe controverse. Multi cred ca Andra este insarcinata.

Ca la orice petrecere, pozele sunt facute pentru a ramane cu o amintire a momentului. In cazul Andrei, poza alaturi de finii sai pare sa o dea de gol. Pepe s-a fotografiat tinand-o pe vedeta de burtica, asemenea gestului facut atunci cand o femeie este insarcinata. Imaginile de la eveniment au fost postate chiar de artist pe pagina sa de Facebook, alaturi de mesajul “La multi ani, nasa!”.

De vreme ce Andra si Catalin Maruta au deja doi copii, multi s-au gandit ca vedetele vor fi decis sa se opreasca din a comunica cu barza. Totusi, imaginea postata de Pepe i-a surprins. Dovada si mesajele pe care le-au postat in sectiunea de comentarii.

loading...
“La multi ani, Andra Maruta, vine barza???”, “Nasa este insarcinata?”, “La multi ani sanatosi si fericiti alaturi de cei dragi!”, “E gravida nasica?”, “La multi ani, vocea numarul 1 si frumusetea tarii ”, “Multi ani fericiti, dar este insarcinata Andra?!” si “La multi ani, Andra!!! Multa sanatate si putere sa ne incanti inimile cu vocea ta de aur!!!” sunt cateva dintre mesajele de pe contul lui Pepe de Facebook.

Deocamdata, Andra nu a confirmat aceste presupuneri.

sursa: impact.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro