Andreea Mantea, mesaj emotionant pentru iubitul ei

Andreea Mantea, fosta prezentatoare Puterea dragostei, este mai fericita ca niciodata. Ce a aparut pe contul de socializare al brunetei?

Andreea Mantea este mai fericita ca niciodata si o demonstreaza zilnic de cand s-a intors din Turcia. Dupa ce a renuntat la postul de prezentatoare a emisiunii Puterea dragostei, la carma careia a stat doi ani de zile, frumoasa bruneta radiaza de bucurie, iar acest lucru se datoreaza prezentei oamenilor dragi in jurul ei.

Vedeta si-a dorit sa ii ofere fiului ei David o copilarie in care sa se poata bucura de prezenta bunicilor si a celor dragi, iar acesta a fost motivul pentru care s-a intors in Romania, dupa cum a spus-o chiar ea.

Andreea Mantea are toate motivele din lume sa se declare o femeie cu adevarat implinita. Are o cariera de succes, are o familie minunata si un partener care o iubeste si apreciaza. Fosta prezentatoare a primelor sezoane Puterea dragostei traieste si ea adevarata putere a dragostei de cativa ani.

loading...
Vedeta si-a emotionat fanii cu ultima fotografie postata pe retelele de socializare, unde apare in mijlocul unui peisaj frumos, iar barbatul din viata ei o tine de mana. Mesajul postat in dreptul imaginii spune mai mult decat o mie de cuvinte:
„Tin soarele si iubirea in maini”, este mesajul transmis de Andreea Mantea pe Instagram.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro