Connect-R, de urgenta pe mana cadrelor medicale!

Connect-R a suprins pe toata lumea dupa ce a postat mai multe videoclipuri pe patul de spital. Ce probleme are artistul?

Connect-R a surprins pe toata lumea dupa ce s-a filmat pe patul de spital! Cantaretul a explicat cu ce se problema se confrunta si de ce este internat la momentul actual.

Ieri, 13 august, Connect-R a urcat mai multe videoclipuri pe contul lui de Instagram, in timp ce era pe patul de spital. Artistul si-a suprins fanii, insa imediat a dat mai multe explicatii despre situatia actuala.

Se pare ca artistul a mers la Fundeni pentru a face mai multe analize, iar la momentul actual se simte bine.

„Buna dimineata, de aici, de la Fundeni. Un spital extraordinar, cu niste oameni extraordinari. S-au ocupat de mine fantastic. Mi-au facut analizele complete, plus colonoscopie, endoscopie… Am fost sedat, de-aia sunt putin spart acum. E extraordinar, e ok. E bine sa va cautati, sa va ingrijiti, sa aveti grija de voi. Sa aveti o zi frumoasa”, a spus Connect-R, conform perfecte.ro

loading...
In urma cu cateva zile, artistul le-a declarat urmaritorilor de pe Instagram care sunt cele mai mari frici pe care le are.

“Mai e si frica de Dumnezeu! Pe care unii au interpretat-o total gresit/ Dumnezeu nu are nevoie de sclavi care sa aiba frica de El. Mai ales cand e clara Dimensiunea Divinitatii. Frica in crestinism se traduce prin rusine”, a spus artistul, conform spynews.

De asemenea, se pare ca iubitul cantaret mai are o frica pe care nu toata lumea o cunoaste.

“De cand ma stiu mi-a fost teama de caini! Ii ocoleam, mergeam pe celalalt trotuar daca ii intalneam. Eram mic si nu am mai intrat in scara blocului in care locuiam din cauza unor caini. Am zis ca daca o sa-mi iau un caine, o sa dispara frica de caini, dar nu a fost asa. Abia cand a venit pe lume fetita mea, Maya, ceva miraculos s-a intamplat. Avea 4 ani si mergeam amandoi spre gradinita si in fata noastra mare dulau, maidanez. A inceput sa latre, m-am panicat pentru o secunda, dupa care mi-am dat seama ca trebuie sa-mi apar copilul”, a adaugat Connect-R.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro