GINA PISTOL ESTE INSARCINATA

E oficial! Gina Pistol este insarcinata, iar vestea a adus si mai multa fericire si iubire in povestea pe care o traieste alaturi de cantaretul Smiley. Cei doi viitori parinti si-au dorit sa pastreze secretul mai multa vreme, insa, cativa apropiati i-au dat de gol. In primele poze cu burtica de gravida, prezentatoarea TV radiaza de bucuria minunii pe care o traieste in aceasta perioada.

In varsta de 38 de ani, Gina Pistol este insarcinata cu Smiley, care este mai mic decat ea cu un an. Andrei Tiberiu Maria, asa cum este numele din buletin al artistului, a fost extrem de emotionat cand iubita lui i-a dat vestea ca au fost binecuvantati cu un copil.

“Ginuta ar fi gravida in cateva saptamani, ar fi in primul trimestru de sarcina. Acest secret il stiu doar cativa apropiati, foarte putini la numar. Momentan nu ar vrea sa dezvaluie nimic cei doi, nici lor nu le vine sa creada, sunt extrem de emotionati. Ei sunt impreuna de cativa ani si n-au prea vorbit despre povestea lor de iubire, cu atat mai putin despre emotiile, bucuriile, sau viata lor privata. Perioada de izolare i-a apropiat foarte tare, au petrecut mai mult timp impreuna, si probabil au decis sa faca lucruri marete impreuna, chiar si o familie. In anturajul lor, extrem de restrans, se vorbeste acum despre aceasta sarcina”, au declarat cativa apropiati ai cuplului pentru publicatia Ciao.ro.

Minunea pe care Gina Pistol o poarta in pantece va veni pe lume peste sapte luni, astfel ca, dupa cum puteti vedea in galeria foto a articolului, burtica ei este foarte mica. Iar in cele mai recente poze, vedeta Antenei 1 poarta un hanorac pentru ca si-a dorit sa nu se afle ca este insarcinata.

loading...
“Ne respectam foarte mult unul pe celalalt si nevoile celuilalt. Cumva, eu si Andrei ne-am gasit unul pe altul, pentru ca ii inteleg si respect programul si nu sunt genul de iubita cicalitoare, care sa-i reproseze ca a stat prea mult la studio. Daca petrece mai mult timp acolo decat mi-as dori eu, ma duc si eu la studio si stau cu gasca de acolo. E foarte interesant sa vezi cum se naste muzica!”, a marturisit intr-un interviu oferit recent Gina Pistol.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro