Panica printre fanii Loredanei Chivu!

Loredana Chivu se afla, din nou, pe patul de spital! Dupa ce s-a distrat copios la mare, vedeta este acum la perfuzii.

Panica in randul fanilor frumoasei Loredana Chivu!

Recent, blondina ce face furori in showbiz-ul romanesc a postat o fotografie stand intinsa pe patul de spital, cu o perfuzie.

Acest moment din spital vine doar la cateva saptamani dupa ce fosta asistenta de televiziune si-a re-operat sanii, de aceasta data optand pentru implanturi ce cantaresc 2 kilograme!

loading...
Chiar weekend-ul trecut, in data de 15-16 august, Loredana Chivu a petrecut ca si cum ar fi fost ultima zi pe Pamant, alaturi de Simona Trasca. Cele doua blondine s-au pozat, s-au filmat si s-au distrat la maximum, intr-un club de fite de pe litoralul romanesc. A curs cu roabe pline cu sampanie, iar Loredana si Simona au facut chiar si o mica gluma pe internet, postand un videoclip in care au scos limba una la cealalta, apoi atingandu-le rapid si razand copios pe aceasta tema.

Chiar daca Loredana Chivu pare ca traieste o viata de vis, aceasta se confrunta des cu comentarii ce o critica dur. Astfel, vedeta a venit cu un raspuns menit sa puna capat cuvintelor negative ce uneori nu se mai opres din a o hartui online:

”Vreau sa le transmit femeilor care ma critica si isi fac pagini fake ca sa ma comenteze si care se duc cu poza mea la esteticieni si spun, probabil, ca vor sani ca ai mei, sau fund ca al meu, sau talie ca a mea, sau ca vor sa arate ca mine, ca sunt de fapt fanele mele si sunt niste femei neasumate”, a declarat Loredana Chivu, in cadrul unei emisiuni televizate.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro