S-A DAT ALARMA IN BUCURESTI! SIMONA HALEP SI-A UITAT LA RESTAURANT CEASUL PERSONALIZAT DE 80.000 €!

Simona Halep are o pasiune pentru ceasurile de firma, iar producatorul Hublot, care este unul dintre sponsorii ei, i-a facut, de-a lungul ultimelor luni, mai multe cadouri. Recent, ex-liderul WTA si-a uitat un exemplar intr-un restaurant de lux din zona de nord a Capitalei. Ce a urmat este fabulos.

Simona Halep este o sportiva in voga, apreciata in toata lumea. Este asaltata de sponsori, iar asta nu poate fi decat o alta victorie in plan financiar, fara sa tinem cont de castigurile pe care le obtine de pe urma turneelor la care participa. In urma cu ceva timp, sportiva noastra a semnat un generos contract cu o renumita firma, arhicunoscuta in lume datorita ceasurilor pe care le produce.

Aici vorbim de Hublot, producator cu care Simona Halep a devenit partener inca din februarie 2016. In ultimele luni, fostul lider mondial a primit mai multe modele, cu care se mandreste cu fiecare ocazie. S-a aflat ca unul dintre ceasuri a fost la un pas sa ajunga de domeniul trecutului. Intamplarea a avut loc in cel mai select restaurant din Bucuresti, aflat in cartierul milionarilor din Capitala.

Zilele trecute, Simona Halep si iubitul ei, Toni Iuruc, au luat masa in respectivul local. Mancare de nota 10, servire pe masura. Pentru a se bucura de preparate fara nicio opreliste, sportiva noastra si-a dat jos ceasul de la mana, unul personalizat, care valoreaza aproximativ 80.000 de euro. L-a lasat pe masa, langa farfurie. Intr-un final, ex-liderul WTA si partenerul ei de viata au achitat si nota.

loading...
Doar ca Simona Halep a plecat in graba si a uitat de averea pe care a lasat-o la masa. S-a urcat in masina si a disparut. La un moment dat, sportiva a realizat ca nu mai are ceasul. A analizat fiecare pas pe care l-a facut si a ajuns, in cele din urma, la concluzia ca modelul Hublot care valoreaza o avere a ramas la restaurantul de lux unde a mancat.

Imediat, Simona Halep a pus mana pe telefon. A sunat la respectivul local, moment in care a inceput alerta, potrivit informatiilor. Toti angajatii localului s-au pus pe treaba si au recuperat rapid bijuteria in valoare de 80.000 de euro pe care sportiva noastra a uitat-o la restaurant. Ulterior, dupa ce situatia s-a calmat, Simona Halep a revenit la locul cu pricina, de unde a reintrat in posesia ceasului, pe care il gasise un ospatar.

Ocazie cu care Simona Halep le-a multumit angajatilor de la restaurant. “Va multumesc, este personalizat, tin mult la el”, le-ar fi spus ex-liderul WTA oamenilor de la local.

De precizat ca Simona Halep este pasionata de ceasuri, iar anul trecut a marturisit ca detine o colectie. “Cred ca am toate modelele de telefoane acasa, asa ca da, pot sa zic ca telefoanele si ceasurile sunt lucrurile pe care le colectionez”, spunea sportiva.

Top 5 ceasuri din colectia Simonei Halep:

Hublot Big Bang One Click Sang Bleu – pretul ceasului ajunge pana la 50.000 de euro
Hublot Big Bang One Click Saphire – 80.000 euro
Hublot Spirit of Big Bang Moonphase – 30.000 euro
Hublot Classic Fusion Tourbillon Ceramic Skeleton – 58.000 euro
Hublot Classic Fusion Blue Titanium Bracelet -15.000 euro

Simona Halep a reusit sa isi treaca in palmares in 2019 trofeul de la Wimbledon, pentru care a primit o suma impresionanta: aproape 3 milioane de dolari. In total, sportiva noastra a castigat in 2019 peste 5 milioane de dolari, iar suma pe care a strans-o din tenis in intreaga cariera se ridica la peste 33 de milioane de dolari.

Prima afacere importanta in care Simona Halep a investit din banii castigati din tenis a fost o cafenea in Constanta, pe care a denumit-o “SH cafe”. Investitia s-a ridicat la 500.000 de euro, dar dupa un an s-a luat decizia sa se renunte la ea, sa fie demolata si sa demareze un proiect imobiliar, unde sa fie ridicat un hotel.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro