Gina Pistol si Smiley, primele declaratii despre sarcina!

Gina Pistol si Smiley vor deveni parinti in cateva luni. Cei doi sunt in culmea fericirii!

Gina Pistol si Smiley au trecut la urmatorul pas in relatia lor! Cei doi au facut un videoclip special pentru fanii lor. Cei doi au vorbit despre pentru prima data impreuna despre sarcina blondinei. Ei au declarat ca timpul petrecut in carantina a fost benefic pentru amandoi. La inceputul videoclipului, in timp ce vorbeau despre amintirile lor, blondina a izbucnit in lacrimi.

„Noi doi vom deveni parinti. Eu personal inca procesez informatia. Usor, usor incep sa realizez ca vor aparea multe schimbari in viata mea, in viata Ginei. Trebuie sa modific putin casa, sa-mi schimb programul. Cele mai multe schimbari vor veni in viata Ginei”, a declarat Smiley.

„Asa ma bucur ca traiesc ce traiesc acum. Pur si simplu ma bucur. Vreau sa copilaresc alaturi de copilul meu. Vreau sa fiu o mama cool, sa fiu prietenul copilului mei, sa pot sa-i las libertate”, a continuat Gina Pistol.

loading...
Sarcina a fost o mare surrpiza pentru Gina Pistol si Smiley, insa una foarte frumoasa si plina de bucurie. Sniley s-a declarat si mai emotionat de momentul in care a aflat ca vor avea o fetita.

„Vestea ca vom avea un copil impreuna a fost o mare bucurie si o mare surpriza cum nu se poate mai frumoasa. Am preferat sa pastram veseta asta pentru noi pana in momentul in care vom fi siguri ca este surpriza pana la capat si toate lucrurile sunt asa cum trebuie”, a declarat Gina Pistol.

„A fost o surpriza neplacuta momentul in care am vazut ca presa scrie despre asta. Voiam sa dam vestea familiilor personal”, a continuat Smiley.

„Nu-mi venea sa cred. Imi era frica sa ma bucur. Cand i-am auzit prima data inimioara, ala a fost momentul in care mi-a fugit pamantul de sub picioare”, a declarat emotionata Gina Pistol, despre momentul in care a fost sigura ca este insarcinata.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro