LIDIA BUBLE, PRIMA REACTIE DUPA CE RAZVAN SIMION A FOST FOTOGRAFIAT CU NOUA IUBITA

Lidia Buble a avut o prima reactie dupa ce Razvan Simion a fost fotografiat cu noua iubita. Apropiatii, dar mai ales fanii i-au trimis imediat mesaje. Desi artista si prezentatorul nu mai formeaza un cuplu de cateva luni, el a ramas managerul acesteia si o sustine foarte mult in cariera muzicala.

Cantareata Lidia Buble a publicat o imagine pe care este notat un mesaj despre care multi au intuit ca ar fi unul cu subinteles pentru Razvan Simion care s-a afisat in public cu noua partenera. Dupa cum puteti observa in colajul de mai jos, dar si in galeria foto a articolului, vedeta a distribuit pe Instagram Stories postarea facuta de solistul trupei Vunk si pe care sunt notate urmatoarele ganduri: “Nu conteaza cu cine dormi, ci la cine visezi. Somn linistit ???? #sCORNELi”.

Recent, indragita artista a dezvaluit ca pregateste o piesa noua la care colaboreaza cu artistii trupei Vunk. Cornel Ilie le-a impartasit fanilor ca melodia la care lucreaza cu Lidia Buble va fi lansata in curand, insa, nu a spus ziua exacta in care va aparea. Iar ieri, vedeta a fost invitata lui Marius Tuca in cadrul emisiunii pe care acesta o modereaza la Aleph News – prezentatorul i-a daruit cartea sa, “Am sa te iubesc pana la sfarsitul lumii”, pe care Lidia Buble abia asteapta sa o citeasca.

In urma cu o luna, talentata artista a oferit un interviu emotionant si, la un moment dat, ea a fost intrebata daca mama si tatal ei joaca rolul unui psiholog atunci cand are o pasa sau o perioada mai delicata. Raspunsul vedetei a fost: “Noi obisnuim sa mergem la pastor, nu la psiholog si da, este normal ca tatal meu si fratele, care l-a urmat la slujba bisericii, sa fie si buni sfatuitori. Familia mea stie totul despre mine, nu ma ascund de ei. Este si complicat sa mai ascund lucruri despre mine, mai ales ca apar in tot felul de ziare (n.r.: a zambit)”.

loading...
Ulterior, Lidia Buble a dezvaluit care a fost cel mai bun sfat primit de la parintii sai: “Mama m-a invatat sa fiu ordonata si sa fac lucrurile pe rand, iar tata m-a invatat ca, intr-o razbunare, consumi mai multa energie decat poti castiga prin iertare”, potrivit VIVA!.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro