Anda Adam, adevarul despre casnicia cu Sorin si zvonurile ca ar divorta

Artist, om de televiziune, mama, sotie, femeie de afaceri… Pare ca Anda Adam reuseste sa creeze un melanj perfect intre toate aspectele vietii ei si ii iese de minune, in ciuda a orice se discuta de pe margine. Anda Adam ne-a vorbit cu sinceritate despre unele dintre cele mai dure perioade din viata ei, dar si despre bucuriile pe care si le-a facut posibile, fara sa astepte sa i se intample. Pentru ca da, poate fata!

Pentru mine, casnicia inseamna un cumul de energie pozitiva in care doi oameni inteleg ca sunt impreuna deoarece trebuie sa construiasca lucruri care sa le aduca fericire, atat lor, cat si celor din jurul lor. Inseamna implicare, rabdare, acceptarea celui de langa tine in diferite situatii si conjuncturi. Inseamna, uneori, sa te lasi pe tine deoparte si sa tii cont de ceea ce ii place celuilalt, pentru a avea un mariaj reusit. Iar asta se aplica viceversa. Casnicia inseamna mai mult decat a arata bine impreuna si a avea grija la ceea ce spun cei din jur. Cred ca este o provocare peste care trebuie sa treci si pentru care trebuie sa gasesti un echilibru perfect, astfel incat energia existenta sa fie mereu spre pozitiv. De acolo, vin de la sine restul lucrurilor: succes, bani, fericire, copii fericiti si o familie fericita. Cred ca trebuie sa fie compatibilitate, altfel, la un moment dat, lucrurile nu mai functioneaza.

Nu, nu am fost niciodata de acord cu aceasta mentalitate. Din punctul meu de vedere, acel copil nu va fi un copil fericit. Cand parintii nu se inteleg si traiesc intr-o energie negativa, ii vor face rau copilului si el va ajunge, ulterior, sa aleaga un partener pe modelul lucrurilor vazute in casa. Nu sunt de acord sa stai intr-o casnicie doar pentru binele copilului, deoarece, in fapt, ii faci un rau. E total gresit sa stai intr-o relatie de teama ca oamenii vor vorbi despre despartirea ta. Copilul poate fi influentat pozitiv cu doi parinti despartiti, dar cu o relatie de respect si prietenie, din care cel mic va lua lucrurile pozitive, constructive.

De ce crezi ca au aparut zvonuri privind un divort si in familia ta? Stiu ca ai infirmat Si mi-ar placea sa cred ca este totul bine la voi, dar din ce motiv apar barfele astea?

loading...
Oamenii se mai si cearta, nu au mereu aceleasi pareri. Sursele ar putea fi un vecin care a auzit o discutie in contradictoriu, noi stand la bloc. In aceasta perioada de izolare, cred ca toata lumea a fost mai tensionata: toata ziua in casa, copilul nu are activitate, deci a fost usor sa apara anumite stiri nefondate pe care nu am vrut sa le comentez, tocmai pentru a nu crea alte stiri pe mai departe.

Si clasica: „Ce nu i-ai putea ierta lui Sorin?. Ai trece vreodata peste infidelitate? Dar peste violenta, fie ea verbala sau fizica?

In general, conform principiilor mele, violenta este exclusa. Nu sunt de acord cu asa ceva, niciodata. Un barbat nu ar trebui sa se bata cu o femeie. Nu as vrea sa se interpreteze gresit, la noi nu este cazul de asa ceva. Nu sunt de acord cu jigniri, deoarece cred ca astfel de cuvinte deterioreaza relatia. In ceea ce priveste infidelitatea, daca apare acest subiect intr-o casnicie, este clar ca ceva nu mai este in regula acasa si partenerul cauta altceva, in alta parte. Apare un semn de intrebare despre ceea ce se intampla. Eu, una, daca as fi in situatia asta, as putea ierta o infidelitate daca exista un motiv intemeiat pe care sa-l pot asculta si sa lupt mai departe pentru familia mea. Am aceasta abilitate daca realizez ca nu are rost sa renunt la familie pentru ceva de moment.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro