Cum a reactionat George Burcea cand a aflat ca Andreea Balan a ajuns iar pe patul de spital

Andreea Balan se afla in continuare in spital, iar medicii ii fac in continuare investigatii, iar in acest moment nu se stie clar daca artista va fi supusa din nou unei interventii chirurgicale.

Andreea Balan a acuzat dureri ingrozitoare de stomac si a ajuns marti dimineata de urgenta la spital, unde a fost internata. Medicii i-au acordat primul ajutor si i-au facut perfuzii cu calmante pentru a-i calma suferinta si i-au facut numeroase investigatii.

Surse apropiate Andreei au declarat pentru playtech.ro ca artista se teme foarte tare de o posibila operatie pentru ca la ultima anestezie nu a reactionat prea bine.

“Mama ei este la spital cu ea. Andreea este foarte speriata, se teme foarte tare de o posibila operatie pentru ca ar trebui sa o anestezieze. Stiti ca la ultima anestezie, cand a nascut-o pe mezina, a intrat in stop cardiac. Este normal sa ii fie teama, sa fi ramas cu sechele. Are o teama in suflet numai cand pune piciorul in spital. Incearca sa fie puternica”, au declarat surse apropiate Andreei Balan pentru playtech.ro.

loading...
Toata lumea este ingrijorata pentru artista, pana si George Burcea s-a interesat de starea ei si e alaturi de ea, in ciuda certurilor dintre ei.

„Toata lumea a sprijinit-o si s-a interesat de starea ei, inclusiv fostul ei sot, George Burcea. De actualul iubit, Tiberiu Argint, nici nu mai zic, e langa ea cu tot sufletul. Ramane de vazut care este diagnosticul final al medicilor, daca a fost o simpla ocluzie intestinala, ori daca problema este mai serioasa. Operatia ramane varianta cea mai severa, zic medicii. Ei nici macar nu o iau in calcul, pentru ca, este adevarat, riscul de stop cardiac pe masa de operatie este foarte mare la ea”, au mai spus sursele pentru site-ul citat.

Andreea Balan a avut mari probleme de sanatate si a fost la un pas de moarte in urma cu aproape doi ani cand si-a adus pe lume cea de-a doua fetita, Clara, in luna martie.. Dupa operatia de cezariana a intrat in stop cardio respirator. Din fericire, medicii au reusit sa-i salveze viata.

“Mi s-a pus la obrajor si am pupat-o, imediat dupa aceea am intrat in stop cardio-respirator. Am facut embolie amiotica. Adica lichidul amiotic din placenta migreaza in sange. Imediat cum am intrat in stop cardio respirator, au inceput manevrele de resuscitare. Am fost intubata. Apoi, dusa la Terapie Intensiva. Acolo am stat vreo doua zile. Nu-mi aduc aminte de absolut nimic din acea perioada pentru ca eram sedata. In concluzie, am avut noroc pentru ca au existat aici niste medici care au fost promti si au stiut cu ce se confrunta”, a declarat Andreea dupa experienta traumatizanta din martie 2019.

sursa: libertateapentrufemei.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro