BIANCA DRAGUSANU ISI PROMOVEAZA TINUTELE DIN SEZONUL RECE IN CASA LUI ALEX BODI

Bianca Dragusanu pare ca s-a impacat, de la distanta, cu fostul sau sot. Acest lucru se observa din postarile multiple ale blondinei. Ea s-a fotografiat purtand nenumarate tinute, de sezon rece, in resedinta de lux din Bucuresti a afaceristului.

Bianca Dragusanu a publicat, de curand, o serie de imagini in care era imbracata in haine de blana, facute in curtea casei lui Alex Bodi. Desigur, nu este exclus ca pozele sa fie mai vechi, facute in perioada in care inca formau un cuplu. Desi, articolele vestimentare sunt din sezonul rece. Mai mult decat atat, Bianca Dragusanu se intalneste aproape zilnic cu fiica cea mica a lui Alex Bodi. Selena si Sofia, fiica Biancai, se pare ca sunt foarte bune prietene si s-au obisnuit sa formeze o familie.

In timp ce fostul ei sot este dupa gratii, Bianca Dragusanu si mama copilului lui Bodi, Iulia Salagean, cea despre care se vorbeste ca l-ar fi denuntat pe afacerist, sunt nedespartite, impreuna cu cele doua fiice ale lor.

Fostele lui Bodi s-au cazat la una dintre cele mai cautate locatii din Sinaia, un hotel tip boutique de 5 stele. Divele au vrut sa aiba parte de foarte mult rasfat si nu s-au uitat la bani. N-a mai contat ca doar pentru o singura noapte, o suita, ajunge sa coste aproape 400 de euro. Nici nu este de mirare, daca stam sa ne gandim ca au un centru spa, loc de joaca pentru copii, restaurant care serveste preparate din bucataria internationala, dar si specialitati locale. Unde mai pui ca intreg hotelul este inconjurat de brazi si are acces facil la partia de schi.

loading...
De departe cele mai incantate de aceasta escapada sunt Selena, fiica lui Bodi si Sofia. Micutele au parte de foarte mult rasfat si foarte multa atentie. De cum au ajuns, au avut parte de putina „magie”, caci un ospatar din locatia respectiva a stiut cum sa le inveseleasca. Fetitele s-au distrat copios si au ras pe masura.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro