Lidia Buble, cu ochii in lacrimi.

Cantareata Lidia Buble a fost surprinsa intr-un moment emotionant! Care a fost motivul

Celebra artista Lidia Buble nu s-a putut abtine si a izbucnit in lacrimi. Aceasta a cedat, din cauza emotiilor, iar aflata in masina, cu masca pe fata, cantaretei i-au dat lacrimile de bucurie. Nu si-a putut explica de ce-i curg lacrimile, insa se pare ca erau de fericire, pentru ca piesa ei cu Vunk a fost difuzata la radio.

Fanii se intreaba daca noua piesa, pe care Lidia a ascultat-o in masina ei, este de fapt o dedicatie pentru fostul iubit, Razvan Simion. Artista da de inteles ca aceasta piesa are ceva special, tocmai din acest motiv a si izbucnit in lacrimi.

„Si daca, de fapt, „Vino” din „Vino, du-te” este un substantiv si se refera la sentimentul de vina care apae cand ti-e lumea mai draga? Nu te-a gandit la asta, nu? :)”, spune Lidia pe InstaStories.

loading...
Totodata, Lidia Buble dezvaluie faptul ca piesa este deja difuzata la radio, desi nu este lansata.

„Daca ati sti voi cat sunt de fericita… E pentru prima data de cand sunt eu in aceasta industrie cand o piesa imi intra pe radio si nu este nici macar lansata. Piesa asta cu Vunk mie imi place foarte mult, simt piesa asta prin vene, imi place de nu mai pot. Mai este foarte putin si se lanseaza piesa, abia astept. Tema clipului este diferita fata de tot ce am facut pana acum, ma bucur foarte tare.”, a povestit Lidia Buble pe pagina ei de Instagram.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro