Andreea Balan i-a cunoscut familia lui Tiberiu Argint.

Andreea Balan i-a cunoscut familia lui Tiberiu Argint de Craciun, pe care l-au sarbatorit impreuna, alaturi si de cele doua fetite ale ei. Se pare ca artista a facut astfel un pas important in relatia cu iubitul ei.

Andreea Balan i-a cunoscut familia lui Tiberiu Argint de Craciun, primul petrecut in calitate de cuplu impreuna. Mai mult, la cea mai importanta sarbatoare din an au fost prezente si cele doua fiice ale artistei.

Cele doua micute ale Andreei au participat si ele la petrecere alaturi de mama lor si, evident, s-au aflat in centrul atentiei, Sonia, sora lui Tiberiu, avand grija ca micuta Clara si sora ei Ella sa se distreze de minune, scrie cancan.ro. Andreea Balan si tiberiu Argint au facut astfel un pas important in relatia lor.

Pentru Andreea Balan a fost un an dificil dupa ce a anuntat divortul de George Burcea la scurt timp dupa ce au avut o nunta de vis… Iata insa ca artista a reusit sa depaseasca unul dintre cele mai grele momente din viata ei si si-a refacut viata alaturi de Tiberiu Argint.

loading...
Daca la inceput, au fost mult mai rezervati in a se afisa impreuna sau a comunica pe conturile personale de socializare, iata ca acum nu se mai feresc deloc. Recent, Andreea Balan si Tiberiu Argint si-au facut declaratii de dragoste pe Internet, gest pe care l-au ocolit, pana acum. Iar asta spune un singur lucru: ca relatia lor este din ce in ce mai serioasa.

Recent, vedeta a postat o fotografie pe Instagram in care este asezata pe pat, imbracata intr-o pijama sumara. Iubitul ei, Tiberiu Argint, a complimentat-o: „ ‘stunning’ (uimitoare), i-a spus el Andreei.

Andreea i-a raspuns si ea, spunandu-i ‘bun fotograful’, lasand de inteles ca el este cel care i-a facut poza.

Acum ceva vreme, Andreea Balan marturisea ca nu este dispusa sa-si etaleze relatia cu Tiberiu Argint, mai ales dupa ce divortul ei a avut parte de o mediatizare excesiva in social media. Artista a lasat sa se inteleaga ca, momentan, este mai concentrata pe latura profesionala a vietii sale. Cu toate acestea, Tiberiu face parte din viata ei.

„Sunt, in sfarsit, linistita, sunt fericita, toata perioada cu separarea, cu divortul, a trecut. A trecut aproape un an, in februarie se face un an. Si sunt foarte, foarte linistita, si ma concentrez foarte mult pe fetele mele, si vreau ca aceasta latura, aceasta parte personala sa o tin pentru mine’, a declarat artista. Acum insa Andreea Balan i-a cunoscut familia lui Tiberiu Argint, iar lucrurile par sa se indrepte in directia dorita.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro