SMILEY & GINA, NEDESPARTITI IN ASTEPTAREA FETITEI.

Smiley si Gina Pistol se pregatesc pentru momentul in care vor deveni parinti. Cum ziua cea mare se apropie cu repeziciune, preparativele sunt in toi. Asa se face ca Smiley s-a tuns, desi, acum cateva zile, „ameninta” ca isi va lasa mustata daca va fi nevoit sa-si taie parul si in 2021.

Artistul nu a fost singur, ci insotit de Gina Pistol, mama fetitei lui, care ar urma sa se nasca in februarie.

Daca prezentatoarea de la „Chefi la cutite” a tinut sa poarte masca tot timpul, Smiley a fost „rebel” si a renuntat la accesoriul obligatoriu in pandemie. Doar ca a fost, asa, de moment, dupa ce a iesit din salonul unde parul i s-a retusat, probabil atat cat sa nu i se mai urce admiratorii in cap… ”Daca mai aud si anul asta ca trebuie sa ma tund, imi las si mustata”, au fost cuvintele lui Smiley, pe Instagram, in urma cu cateva zile. Ei, iata ca mustata nu-si lasa Smiley, dar de tuns… -a tuns. Asa, putin, cat sa se vada ca nu s-a certat cu stilistul.

A fost tandru cu Gina Pistol, iubita lui care va aduce primul copil al cuplului, o fetita mult-asteptata de toata suflarea showbiz-ului. A uitat putintel de masca de protectie, poate emotionat de drumul catre frizerie, dar si de faptul ca Gina trebuia protejata. A cuprins-o cu bratul pe dupa talie si i-a soptit ceva.

loading...
Gina a ras usor, iar cei doi si-au continuat drumul. Viitoarea mamica s-a protejat, insa, ca la carte, cu o masca neagra mulata pe gura si pe nas. Nu prea mult a zabovit Smiley pe scaunul unde si-a pierdut varfurile parului, cu Gina langa el, asteptandu-l. Au iesit amandoi din cladire si s-au indreptat catre masina. Acolo unde Smiley a „dirijat” totul, iubita, bagaje, iar apoi cei doi viitori parinti au plecat spre casa.

Smiley le-a transmis un mesaj fanilor odata cu trecerea in urmatorul an. A facut-o, din nou, cu tandrete, iar beneficiara a fost, ca de obicei, iubita lui, Gina. A luat-o in brate si, amandoi, s-au aratat optimisti pentru noul an, dupa ce un 2020 a fost unul trait in ”conditii deosebite”. ”01.01.2021 am inceput anul nou plini de entuziasm, speranta si dragoste!”, avea sa scrie Smiley in dreptul fotografiei. ”Anul asta ne-am trait calatoria vietii in conditii deosebite, dar simt ca 2020 ne-a adus pe noi mai aproape de noi. Abia astept sa ne vedem in noul an”, a continuat mesajul artistului.

Care de sarbatori si-a luat iutbita si a ”fugit” din Bucuresti. In Oltenia au aterizat cei doi, doar ca nu au dat de asteptata zapada! Cu umorul binecunoscut, cantaretul a adus zapada, special pentru iubita lui. A facut-o, insa, simbolic, cu o fotografie draga lui. Doar ca din alte …timpuri! ”Sunt prin Oltenia. Ma uit la aplicatia meteo de o saptamana. Azi ar fi trebuit sa ninga. Dar nu ninge, ploua, asa ca pana la prima ninsoare va mai las o poza de anul trecut… cand ninge?”, scria Smiley in dreptul fotografiei in se juca prin zapada cu Gina Pistol.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro