Speak si Stefania fac anuntul cel mare!

Speak si Stefania s-au logodit in urma cu un an in cadrul unui reality show.

Speak si Stefania sunt unul dintre cele mai iubite cupluri din lumea mondena. Acestia se completeaza unul pe celalalt si se sustin reciproc in orice situatie. Relatia celor doi a devenit mult mai cunoscuta dupa ce au ales sa participe la show-ul Asia Express, acolo unde, in etapa a zecea, Speak a si cerut-o in casatorie pe Stefania.

Momentu a fost unul emotionant atat pentru cei prezenti acolo, cat si pentru public. Acum toata lumea se intreaba cand cei doi vor deveni parinti.

Speak si Stefania sunt extrem de prezenti in mediul online si comunica cu fanii lor tot timpul prin intermediul retelelor sociale. Nu trece o zi fara ca acestia sa nu puna macar un InstaStory pe internet. Asa s-a intamplat si de aceasta data, cand Speak a facut dezvaluiri incrediile in legatura cu viitorul lor.

loading...
Desi gurile rele nu le dadeau prea multe sanse de a ramane impreuna, iata ca cei doi au dovedit exact contrariul. Iar relatia lor a putu fi analizata de fani in special in adrul emisiunii Asia Express , unde au fost supusi un test greu, iar relatia a fost pusa la incercare.

Insa au demonstrat ca si in momentele cele mai grele se inteleg de minune in viata de cuplu.

Pe internet, cei doi se afiseaza zilnic impreuna si isi marturisesc dragostea de fiecare data

cand este posibil. Iar pentru ca nu au mai putut fi alaturi de fanii lor fizic, cei doi s-au adaptat si au gasit solutii. Ambii sunt extrem de activi pe paginile lor de Instagram, unde au o comunitate numeroasa care ii apreciaza si ii indragesc.

Asadar, ambii vorbesc despre diverse subiecte din viata lor.

Insa, in ultima discutie, Speak a povestit ceva ce i-a lasat pe toti cu gura cascata. Acesta le povestea internautilor cum arata el cand era mic, marturisindu-le si cel mai jenant moment pe care l-a trait.
Astfel, conversatia a dus spre un subiect destul de delica: copiii. Speak le-a dezvaluit fanilor ca isi doreste sa aiba copii cu Stefania , mai exact faimosul artist spune ca ar fi extrem de fericit daca ar avea chiar gemeni.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro