VICTOR SLAV, PRIMA REACTIE DUPA CE A FOST PRINS IN COMPANIA BIANCAI DRAGUSANU

Zilele trecute, Victor Slav a fost surprins de CANCAN.RO in compania Biancai Dragusanu, iar acum, fostul baiat de la meteo a avut o prima reactie.

Pe contul sau de Instagram, Victor Slav a postat o fotografie cu micuta Sofia, in compania careia deseori se simte si el un copil.

Fostul sot al Biancai Dragusanu le-a aratat inca o data fanilor sai ca este un tatic de nota 10 si ca este extrem de implicat in educatia si cresterea fiicei sale pe care o are impreuna cu Bianca Dragusanu. Desi le-a marturisit internautilor ca atat el, cat si Sofia sunt putin raciti, cei doi sunt fericiti si se distreaza de minune impreuna.

„Putin raciti, dar fericiti ????????” a fost mesajul transmis de Victor Slav. mediat dupa ce a fost surprinsa alaturi de fostul sau sot, Victor Slav, Bianca Dragusanu a postat un mesaj controversat pe contul sau de Instagram.

loading...
Blondina s-a pozat in timp ce se priveste in oglinda si a scris urmatorul mesaj:„Te iubesc. Si eu. Best relationship ever.???????? Me & myself #forever #selflove (Traducere: cea mai buna relatie posibila. Eu si cu mine, intotdeauna, iubire de sine, n.r.).

Mesajul Biancai Dragusanu poate fi extrem de usor de interpretat, mai ales prin prisma faptului ca multi dintre internauti s-au gandit la faptul ca acesta i se adreseaza in mod direct lui Victor Slav.

Au iesit scantei mari dupa ce cuplul-bomba al showbizului format din Bianca Dragusanu si Gabi Badalau nu s-a mai ascuns. Claudia Pastrascanu, inca sotia lui Gabi Badalau, a „atacat” direct la sursa, atentionand-o pe fosta prezentatoare ca baiatul de bani gata nu ar fi serios! Apoi, in sprijinul lui Gabi au sarit rudele lui, tatal sau si o matusa. Bianca si-a vazut, insa, de drumul ei. Calita de atatea lupte, ultima chiar la sange, cu Alex Bodi, ultimul ei sot, fosta prezentatoare TV si-a luat fiica in brate si a dus-o la atelierul ei din Primaverii, unde a mai avut cate ceva de facut.

Era stabilita intalnirea cu ”taticul”, Victor Slav. La mall Promenada s-au intalnit cei doi si au fost numai zambet. Victor, dezinvolt ca de obicei si pus pe sotii, a facut-o pe Bianca sa rada, la un moment dat, cu gura pana la urechi.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro