Vrea Raluca Pastrama o a doua sansa de la Pepe?

Raluca Pastrama a reusit sa-si surprinda fanii prin intermediul unui mesaj postat pe retelele de socializare.

Raluca Pastrama si Pepe au trait o frumoasa poveste de iubire. Dupa opt ani de relatie, cei doi au decis sa mearga pe drumuri separate. Totodata, divortul dintre Raluca Pastrama si Pepe a devenit un subiect foarte controversat in showbiz-ul romanesc.

Recent, Raluca Pastrama si-a surprins fanii prin intermediul unul mesaj postat pe pagina sa de Instagram. Mai exact, frumoasa bruneta a postat o imagine cu o carte de rugaciuni „Rugaciuni catre ingeri. Sa folosim ajutorul cerurilor pentru a crea miracole”. Ei bine, Raluca Pastrama a reusit sa atraga atentia internautilor, aceasta a dat de inteles ca ar vrea o a doua sansa de la tatal fetitelor sale.

Invitat in cadrul unei emisiuni de televiziune,Pepe a dezvaluit ca i-a iertat toate greselile fostei sale sotii. Mai mult decat atat, celebrul latino lover a sustinut ca in momentul actual se inteleg destul de bine de dragul celor doua fetite.

loading...
„Am spus de la inceput ca nu vor fi scandaluri. Ca au fost mici derapaje, ca cineva a incercat sa mai creeze ceva, astea au trecut. Din punctul meu de vedere, ne-am intors din punctul in care am plecat acum doua luni si jumatate si suntem bine.

E o situatie amiabila, pe care noi am stabilit-o de la bun inceput. Daca au fost mici derapaje, nu au fost ale mele si nici nu mai conteaza. Trecem peste, pentru ca asa este normal si frumos”, a declarat Pepe.

Anuntul facut de artist i-a luat pe toti prin surprindere.

Pepe le-a povestit tuturor pe contul sau de YouTube ca el si Raluca nu mai locuiesc impreuna de doua saptamani. Decizia despartirii a fost una amiabila.

„Eu alaturi de Raluca nu mai vom mai parcurge acealasi drum, mai exact vom divorta in curand. Este o decizie asumata. A hotarat sa puna punct relatiei. Nu mai locuim impreuna de mai bine de doua saptamani. Vrem sa avem o relatie civilizata in continuare pentru copiii nostri, vom merge la notar, nu exista niciun fel de proces, litigii si alte speculatii. Nu exista un motiv major, nu exista un motiv real, dar daca nu se mai poate, nu se mai poate. Am incercat, am facut tot posibilul.”, spunea Pepe la vremea respectiva.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro