Adela Popescu a facut anuntul cel mare!

Adela Popescu si Radu Valcan asteapta venirea pe lume a celui de-al treilea copil!

Adela Popescu a anuntat in urma cu foarte putin timp, la un post de televiziune, genul celui de-al treilea copil pe care il asteapta.

Prezentatoarea TV si sotul ei, Radu Valcan, sunt parinti a doi baieti superbi, iar acum asteapta cu nerabdare venirea pe lume a celui de-al treilea copil.

Vedeta este in culmea fericirii! In urma cu foarte putin timp a facut anuntul care i-a bucurat pe toti.

loading...
A facut public genul bebesului. Aceasta si sotul ei asteapta venirea pe lume a celui de-al treilea baietel al cuplului. Frumoasa blondina este insarcinata in 17 saptamani.
”Cel mai amuzat este ca e tot baiat. Voi va dati seama ce ne asteapta?! Dupa ce a venit rezultatul testului genetic, Radu a avut o reactie surprinzatoare: O sa avem patru copii! Din cauza ca acesta este tot baiat, o sa mai facem unul pana iese fetita.

Ni l-am dorit foarte mult! Eu mi-am imaginat mereu ca voi fi mama a trei baieti. Mi se pare mare lucru sa fiu regina lor!”, a declarat Adela Popescu in urma cu putin timp.

Adela Popescu a decis sa tina ascuns primul trimestru din sarcina, iar abia dupa trei luni a anuntat in mod public ca este gravida din nou. Prezentatoarea TV a renuntat la emisiunea pe care o modera alaturi de Cove. Vedeta a luat aceasta decizie radicala pentru a se proteja pe perioada sarvicii de virusul care a generat o criza epidemiologica.

„Pentru ca este o perioada destul de dificila, am hotarat sa ma retrag.

A fost o decizie foarte greu de luat, m-am gandit foarte mult la ce e de facut. Pentru ca avem aproape familia, parintii care sunt mai expusi si sunt in grupa de risc. Cred ca este un risc pe care nu trebuie sa mi-l asum.
Ce am in burtica e mult mai important si pot sa renunt la cel mai frumos loc de munca pe care-l am.

Am aflat ca vom deveni, din nou, parinti cu aproximativ trei luni si ceva in urma, aproape patru luni. Noi stiam, evident, dar am asteptat momentul oportun, sa dam vestea, sa treaca de primul trimestru pentru a ne asigura ca totul este in regula ”, a spus Adela Popescu in urma cu cateva saptamani.

La scurt timp, vedeta, alaturi de sotul ei si cei doi copii au plecat intr-o vacanta exotica in Maldive, pentru a scapa de agitatia cotidiana si pentru a fi departe de pandemia de coronavirus.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro