Cum arata Daniela Crudu in liceu.

Daniela Crudu a dat publicitatii o fotografie de pe vremea cand era eleva la liceu.

Daniela Crudu si-a surprins fanii cu o fotografie de pe vremea cand era adolescenta.

Vedeta a facut publica o fotografie in care apare alaturi de cativa colegi de-ai sai de la Colegiul Economic “Viilor”, noteaza a1.ro. Era in clasa a X-a. In imaginea respectiva, bruneta apare imbracata intr-o tinuta de culoare rosie si cu un zambet larg pe chip, in conjurata de patru baieti.

De-a lungul anilor, Daniela Crudu a recurs la mai multe interventii estetice.

De curand, aceasta a decis sa-si opereze bustul pentru a treia oara.

loading...
“Nu am avut nicio problema cu celelalte, pur si simplu, mi-am dorit o alta forma si mult mai naturali. Eu vreau sa se vada forma cat mai naturala, sunt mai moi astea si nu sunt recomandate pentru orice fata genul asta de silicon. Textura este mai fina si mai moale, asta este noul model. Ma plictisisem de forma aia rotunda!”, a explicat Daniela Crudu la emisiunea ”Xtra Night Show”, de la Antena Stars.

Daniela Crudu, in varsta de 31 de ani, este considerata una dintre cele mai focoase brunete din showbiz-ul romanesc. Daniela Crudu a ajuns cunoscuta publicului telespectator din Romania prin intermediul emisiunii matinale ”Neatza cu Razvan si Dani”, de la postul de televiziune Antena 1, unde a avut rolul de ”vecina”. De-a lungul anilor, focoasa bruneta a realizat numeroase pictoriale incendiare in care si-a expus atuurile fizice.

De asemenea, Daniela Crudu a participat la numeroase show-uri de televiziune, precum ”Burlacita”, ”Poftiti pe la noi”, ”Asia Express” si multe altele. Daniela Crudu Crudu a mai fost asistenta TV in cadrul emisiunilor ”Superbingo Metropolis” si ”Xtra Night Show”, de la Antena 1.

In ultima perioada de timp, Daniela Crudu s-a retras din lumina reflectoarelor. La inceputul anului trecut, vedeta a fost implicata intr-un imens scandal cu fostul iubit croat. Atunci, Daniela Crudu a ajuns la spital, unde a avut nevoie de ingrijiri medicale.

sursa: tacataca.prosport.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro