Gina Pistol, apel disperat! Micuta sufera de o boala cumplita

Pentru ca Sofia Maria sa aiba o copilarie fericita, Gina Pistol a facut un apel catre toti fanii ei sa o ajute.

Parintii micutei trec prin momente extrem de dureroase, dupa ce au aflat ca fetita lor sufera de mai multe boli. Sofia Maria sufera de Hipotonie Axiala, Tulburare Globala de Dezvoltate, Epilepsie Focala, Tulburare de Deglutitie, Trahestoma, Hidrocefalie Obstructiva si Vetriculoscopie.

Gina Pistol este o persoana extrem de sufletista, vedeta nu a ramas indiferenta la suferinta micutei.

Frumoasa prezentatoare TV a postat pe pagina sa de Instagram, povestea fetitei. Totodata, Gina Pistol a facut un apel catre toti fanii ei care pot dona, din putinul lor, pentru salvarea fetitei.
Pentru cei care vor sa ajute pot sa doneze in conturile bancare de mai jos, pe numele Bucur Gheorghe Laurentiu.

loading...
CONT RON: RO81PIRB42621B9755001000
CONT EURO: RO85BRDE300SV84658783000
SWIFT: BRDEROBU

In aproximativ o luna, Gina Pistol si Smiley vor deveni parinti pentru prima oara. Celebru artist si frumoasa prezentatoare TV vor avea o fetita si sunt extrem de fericiti. Gina Pistol este mai pregatita ca niciodata sa devina mamica. Vedeta a inceput sa aranjeze camera micutei, a pus tapet, a cumparat patutul, caruciorul, dar si primele hainute.

De asemenea, Gina Pistol a le-a povestit fanilor din mediul online despre problema pe care a dezvoltat-o in ultimele doua luni de sarcina. Mai exact, de aproape doua luni, sufera de dificultate de respiratie, care o face sa respire greu si chiar sa sforaie noaptea, din cauza sarcinii.

„Cam asa respir eu de doua luni, mai mult de doua luni, ca am si rinita de sarcina. De multe ori, bine, de foarte multe ori si sforai. M-am contrazis cu Andrei pana mi-a aratat dovada.”, a povestit Gina Pistol.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro